“Recordando a Nino Bravo” i “Bella i Bèstia” per a amenitzar les Exaltacions

“Recordando a Nino Bravo” i “Bella i Bèstia” per a amenitzar les Exaltacions de les Falleres Majors de Valencia.

DSC 2280

(pincha en la imagen para ver noticia de J.C.F.)

En el Palau de la Música ja han començat els preparatius i els assajos de les Exaltacions de les Falleres Majors de València. Comença el compte arrere perquè Estefanía López i María Donderis reben els seus atributs com a màximes representants de la nostra festa al costat de les seues Corts d’Honor. Per a enaltir els actes s’ha comptat amb els següents espectacles:

EXALTACIÓ FALLERA MAJOR DE VALÈNCIA. DIVENDRES 30 GENER, 22.30 HORES, PALAU DE LA MÚSICA

Per a amenitzar la primera part de l’Exaltació de la Fallera Major de València, Estefanía López, s’ha optat per un concert de la Banda Municipal de València dirigida per Fernando Bonete Piqueras. A més comptarà amb la col·laboració especial de Serafín Zubiri, una gran veu que ens introduirà en els anys 70 amb temes musicals del cantant valencià Nino Bravo que són part de la vida d’una generació i que han perdurat al llarg dels temps.

EXALTACIÓ FALLERA MAJOR INFANTIL DE VALÈNCIA. DISSABTE 31 GENER, 18 HORES, PALAU DE LA MÚSICA

Per a l’Exaltació de la Fallera Major Infantil de València, Maria *Donderis, l’empresa valenciana Sagitari Produccions ha preparat un nou espectacle titulat “Bella i Bèstia”, en el qual intervindran més de 30 artistes per a intentar fer passar una vesprada inoblidable als centenars de xiquets congregats en el Palau de la Música.

“Bella i Bèstia” és una versió adaptada per Rafa Díaz del conte de l’escriptora francesa Gabrielle- Suzanne Barbot de Villeneuveen que relata la història d’una jove que demostra al món que la bellesa és invisible als ulls i s’amaga a l’interior.

###BLANK###

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *