¿Que són les Falles de Dénia?

Al Centre Social de Dénia, s’ha celebrat un acte organitzat per Junta Local Fallera de Dénia, amb la presentació d’un llibre per representar les falles de Dénia anomenat ¿Que són les Falles de Dénia?

En un any tan diferent com el que estem vivint, celebrar aquest acte és resultat que les coses s´estàn fent bé, i els fallers i falleres estan duent a terme un comportament exemplar com tants ciutadans del món. S’han complit totes les mesures de seguretat del protocol de sanitari en tot moment.

Per a l´ocasió, l´autor ha sigut el faller i dissenyador gràfic Valentín Alcalá, membre de la delegació de Premsa i Cultura de la Falla Oeste, el qual ha dissenyat des de la portada, fins el tancament d´aquesta obra.

Alcalá ha explicat que l´objectiu d´aquest llibre es donar a conèixer les falles a tota la ciutadania en general, ja no sols de la Comunitat Valenciana, sinó també de qualsevol regió del territori nacional.

A l´acte han estat convidats els màxims càrrecs de les comissions falleres de la nostra ciutat, les Falleres Majors de Dénia senyoreta Safir Malonda i xiqueta Martina Gimeno, les seues Corts d´Honor, acompanyades pel president, Juan Salvador Pérez i dels components de l’equip que forma Junta Local Fallera. Tots molt contents per conèixer de primera mà aquesta iniciativa, i al mateix temps, poder veure´s després de mesos sense poder ajuntar-se a causa de les restriccions imposades per les autoritats sanitàries.

S’ha comptat amb la presència, que des d’ací agraïm de l’alcalde de la ciutat, Vicent Grimalt Boronat, el regidor de Cultura, Raúl Garcia de la Reina Martínez i el regidor de Festes, Óscar Mengual Gomis, així com gent del món faller que s’ha volgut unir a l’acte i mitjans de comunicació.

Aquest acte ha estat retransmès en directe en les diferents xarxes socials de Junta Local Fallera per tal de donar-li la difusión més gran possible, i arribar a qui no ha pogut acudir personalment.

Fotos: Toni González (JLF)

Autor entrada: hablemosdefallas