PRSENTACIÓ ESBOSSOS EN BOLSERIA-TROS ALT

Els projectes de falles 2020 de la comisión de la Falla Bolseria Tros-Alt, es van donar a conéixer la nit del dissabte 9 de Novembre.

Finalitzat el sopar habitual , es doná pas a una xarrada col·loqui, amb els nostres artistes, on es va donar a conéixer els processos, evolució, canvi i situació del sector de les falles.

Seguidament i després de donar a conéixer la trajectòria dels nostres artistes en la comissió, i amb la presència dels nostres Presidents Carlos i Kike i les nostres Falleres Majors Emi i Carla, els artistes van presentar els seus projectes 2020.

Vicente Almela, presentá la Falla Infantil 2020 “Aquella xiqueta del 76”, versió que rememora la seua primera falla, plantada en 1976 (“Tradicions”), precisament en la Comissió i que tancara la seua vida professional, com a artista faller. Falla Secció 9a..

Art en Foc (Enrique Iborra i Jesus de la Hoz), van presentar la seua falla 2020 “História de Pomes”, un projecte ple de gràcia i enginy, amb el qual esperen alcanssar i superar els reptes de l’any anterior. Falla Secció 2ªB.

Presidents i Falleres Majors van desitjar que els esbossos i projectes que veuran la llum el mes de Març, siguen un èxit artístic i en el millor dels casos aconseguisquen els millors premis en les seues seccions corresponents.

Autor entrada: hablemosdefallas