PRÓXIMOS ACTOS AGRUPACIÓN CAMINS AL GRAU

EL PRÒXIM DIJOUS 10 DE FEBRER A LES 20:00 HORES I EN EL SALÓ D’ACTES DE L’O.N.C.E. (GV.RAMON I CAJAL, 13), LA NOSTRA AGRUPACIÓ PRESENTARÁ ELS PROJECTES DELS MONUMENTS 2011 DE LES FALLES AGRUPADES. EL ACTE, ESTARÀ DIRIGIT PEL NOSTRE AMIC BORO PEIRÓ, LOCUTOR DE RADIO DE ONDA CERO I PRESENTADOR DEL PROGRAMA “GENT DE FALLES”.  EN AQUEST MATEIX ACTE ES PRESENTARÁ LA PRIMERA GUIA FALLERA EN BRAILLE EDITADA PER L’ESMENTADA ORGANITZACIÓ. AL ACTE ESTÁ CONFIRMADA  LA PRESENCIA DE DON FÉLIX CRESPO HELLÍN, PRESIDENT DE JUNTA CENTRAL FALLERA.
POSTERIORMENT, DEL 11 AL 27 DE FEBRER, ELS ESBOSSOS PRESENTATS SERÀN EXHIBITS AL PÚBLIC EN EL CENTRE COMERCIAL AQUA DEL CARRER MENORCA.

L’ACTE D’EXALTACIÓ DE LES FALLERES MAJORS DE L’AGRUPACIÓ TINDRÀ LLOC EL PRÒXIM DIVENDRES 18 DE FEBRER EN EL SALÓ “NOCHES DE BOHEMIA”. AMB SOPAR DE GALA I UN ESPECTACLE QUE HEM ANOMENAT “LLUMINÀRIA” . ENTRE TOTS TENIM QUE FER QUE SIGA PER A ELLES UNA MERAVELLOSA NIT I L’HOMENATGE D’ADMIRACIÓ I LLOANÇA QUE TOTES ELLES MEREIXEN. L´ACTE COMENÇARÀ AMB EL SOPAR A LES 21:15 HORES I S´OBRIRÁN LES PORTES A PÚBLIC EN GENERAL A LES 23:00 HORES.

###BLANK###

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *