Pròximes activitats falla Lleons – Poeta Más i Ros

 

El passat dissabte 30 d’octubre, a la Sala Rosiña de València, va trindre lloc l’EXALTACIÓ de CRISTINA SÁEZ i TEBAR com a Fallera Major 2011 i MARTA IBARS i SANCHIS com a Fallera Major Infantil 2011. L’acte, amb la presència destacada dels presidents, En SALVADOR CARSÍ I SANCHO i del xiquet MARCOS PAYÁ i GARCÍA, va estar completat amb Casting, un espectacle preparat pels components de la nostra comissió fallera.

Com a futures activitats, el nostre grup teatral faller FLAMA TRIATRE, actuarà el próxim divendres 12 de novembre a les 22 hores en el Teatre Flumen (carrer Gregorio Gea, 15), dins de la XXXVII edició del Concurs de Teatre en Llengua Valenciana que organitza Junta Central Fallera, en la categoría d’Obra Llarga. Després del repte de l’any anterior d’adaptar una obra de Moliere, este any s’atrevim amb l’obra CYRANO DE BERGERAC, original d’Edmond Rostand i adaptada i traduïda per director del grup, Joan Vique. L’entrada es lliure i gratuita. 

També, la Delegació d’Infantils vol informar que el  divendres 19 de novembre per la vesprada començarà un Taller amb la finalitat d’ensenyar com fer un BETLEM en materials reciclats, retoman este any esta activitat infantil.

A més, el próxim diumenge 28 de novembre, a les 12 hores els nostres infantils aniran al Teatre Olympia a vore l’obra UHHH!!

I per últim, el próxim 20 de novembre tindrà lloc en el nostre casal (situat en el carrer Lleons, 51), el nostre tradicional MARATÓ DE PARXÍS, d’11 hores a 23 hores. Hi haurà magnífics premis per als tres primers classificats, aperitiu, menjar, berenar, sopar i no parar de moure el cubilet durant tot el dia. Tot per només 22 euros. Els interessats en apuntar-se chan de cridar al següent número de teléfon: 685 46 77 69 (preguntar per Mª Carmen).

###BLANK###

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *