Programació del Concurso de Teatre Faller del 23/9 al 26/9

CATEGORIA PROMOCIÓ

DILLUNS 23 DE SETEMBRE, 22 h

NORTE 205

Nord-Doctor Zamenhoff

 Obra d’adaptació col·lectiva Dirigida per Juan José Morant Aznar

SINOPSI

Qui no tinga alguna mania que tire la primera pedra! Sis personatges, sis ànimes en pena que no saben què fer per a llevar-se de damunt esta fatídica mania. Què faran? Tots els ingredients perfectes per a una combinació única i explosiva. Serà possible la cura? El doctor Ripoll té la clau d’este embolic.

 

CATEGORIA PROMOCIÓ

DIMARTS 24 DE SETEMBRE, 22 h

CRIATURES

Actor Mora-Constitució

Obra de T De Teatre Dirigida per Francisco Sarro Oltra

SINOPSI

“Criatures” proposa una visió àcida i insolent de la infància i, per extensió, de l’adultesa. No és un tractat de pedagogia ni una sèrie de records nostàlgics, sinó que, en la seua condició de comediants, volen riure’s de les situacions més difícils: mares que odien els fills o decidixen utilitzar-los per a superar els seus traumes, xiquets perduts en un món que no entenen, i desconcertats pels vicis i pecats de la societat en què viuen.

CATEGORIA PROMOCIÓ

DIJOUS 26 DE SETEMBRE, 22 h

#100FINI

Borrull-Socors

Obra inèdita de Pepa Gómez Dirigida per Victòria Garrigues

No recomanada per a menors de 18 anys

SINOPSI

I si un dia et trobes amb un cartell penjat al coll en una sala buida on només hi ha una taula i no pots eixir-ne? I si ara i ací t’adones que l’última oportunitat de fer allò que ara t’importa va ser ahir? I si un dia és un altre qui decideix per tu qui eres i fins quan? I si eixe dia és hui?

Autor entrada: hablemosdefallas