Programació del Concurso de Teatre Faller del 19/9 al 22/9

CATEGORIA PROMOCIÓ

DIJOUS 19 DE SETEMBRE, 22 h

GOLFUS DE ROMA

Plaça del Doctor Collado

Obra de Melvin Frank Dirigida per José Vicente Marco Ramírez

SINOPSI

En un carrer de l’Antiga Roma Imperial, un esclau vol obtindre la llibertat. Per a aconseguir-ho embolicarà la vida de tots els que el rodegen fins a extrems inconcebibles.

CATEGORIA JUVENIL

DIUMENGE 22 DE SETEMBRE, 10 h

 TRANSPARENT

Barri Beteró

Obra inèdita de Rafa Collado Dirigida per Rafa Collado

SINOPSI

Transparent com la pell, com una llàgrima, com el riure d’una xiqueta. Transparents es van fent aquells que se’n van. Però ens queden els seus records, perquè anar-se’n no és el mateix que no estar. A vegades confonem vidres amb espills i, espantats, deixem de mirar, deixem d’estar. Transparent és un text que parla d’absències evidents, de presències imprescindibles, d’amor, de família, d’amistat. De quatre xiques que van saber mirar més enllà i, lluny de fugir, van decidir ser valentes i continuar fins al final. Hui es reunixen en un estrany lloc, parlen sobre esta aventura que és la vida. I transparent, el públic, podrà assistir a esta obra íntima que aspira a posarnos enfront de l’espill de la nostra mateixa pubertat.

CATEGORIA JUVENIL

DIUMENGE 22 DE SETEMBRE, 12 h

 PECCATA MINUTA

Carrera de Sant Lluís-Doctor Waksman

Obra de Ximo Hernández Marín Dirigida per José Julio Molina Monleón

SINOPSI

Una estranya carrera comencen els set pecats capitals per a obtindre el títol del més canalla de la reunió. Qui obtindrà el premi? La luxúria, la cobdícia, l’enveja… participen en boges situacions en què posen a prova els seus “encants” i demostren que el ser humà no té remei.

Autor entrada: hablemosdefallas