Programacio del Concurs Infantil de Teatre Faller del 1/11al 3/11

OBRA INFANTIL

DIVENDRES 1 DE NOVEMBRE, 10 h

EL LLIBRE DE LA SELVA

Fra J. Rodríguez-Pintor Cortina

Obra de Rudyard Kipling Dirigida per David Armiñana Parra

SINOPSI

Després de ser rescatat per la pantera Bagheera en la selva, un ramat de mones cria el xiquet de bolquers Mowgli. La vida feliç i plàcida de Mowgli amb la seua família adoptiva es trenca en mil trossos quan arriba el perillós tigre Shere Khan.

OBRA INFANTIL

DIVENDRES 1 DE NOVEMBRE, 11.30 h

UNA IDEA BRILLANT

Calvo Acacio

Obra de Vicent López Torres Dirigida per M. Alejandra de la Asunción

SINOPSI

Esta representació es desenrotlla en el futur, on una dotzena d’amics estan reunits, però entre ells no existix ni la més minima conversació, perquè estan tots cara a les tauletes o ordinadors del futur. En un moment donat i a causa de l’avorriment, un d’ells en eixe moment recorda el que li contava el seu iaio, i els jocs a què aquell jugava quan era xicotet. És llavors quan entre ells juguen a jocs que hui en dia estan oblidats pels nostres xiquets, perquè, com es desprén d’esta història, “que bonica que era la nostra infància quan jugàvem a inventar”.

OBRA INFANTIL

DIVENDRES 1 DE NOVEMBRE, 13 h

NO PUGES A L’ANDANA

Mossén Josep Cuenca-Pinedo

Obra inèdita de Teresa Broseta Dirigida per José Vicente Tomás Navarro

SINOPSI

Una velleta té els seus néts a la casa del poble, no acostumats a la vida rural. Ella conviu amb uns donyets que fan vida a l’andana i que fan vore la realitat i comoditat d’esta vida als néts, i per què han viscut una destrucció de la vida rural.

OBRA INFANTIL

DISSABTE 2 DE NOVEMBRE, 10 h

S. M. EL REI OLORÓS

Quart Extramurs-Velázquez

Obra inèdita de Jesús i Verónica Raga Dirigida per Juan Carlos Rodríguez Castillo

SINOPSI

Sa Majestat Fructuós era un bon rei. Alegre, afectuós i just amb els seus súbdits, però tenia un gran defecte. Enemic de la higiene diària, lluïa uns cabells bruts i embolicats. La roba li feia pudor i el seu castell tenia l’olor acre de les habitacions tancades i sense ventilació. Però qui s’atreviria a dir-li al rei que fa pudor i necessita llavar-se? Algú en tot el regne tindria el valor de dir-li la veritat? I per a embolicar més la cosa, Sa Majestat decidix que es vol casar.

OBRA INFANTIL

DISSABTE 2 DE NOVEMBRE, 11.30 h

EL SOMNI D’ALBA

Quart-Palomar

Obra inèdita de Teresa Broseta Fandos Dirigida per Desamparados Broseta Fandos

SINOPSI

Una nina de drap, un robot, una pirata, un pallasso i una superheroïna, tancats en una andana plena de pols, es moren d’avorriment. Són un grapat de joguets malhumorats perquè fa molt de temps que ningú no juga amb ells, i això els fa sentir-se inútils i abandonats. L’arribada d’una guerrera sioux i d’una princesa incapaç de recordar res capgirarà el seu món.

OBRA INFANTIL

DISSABTE 2 DE NOVEMBRE, 13 h

LA PRINCESA QUE VOLIA SER PRÍNCEP

Vilanova de Castelló-Horticultor Galán

Obra de Trini Navarro Vigadany Dirigida per Silvia Delgado Herrera

SINOPSI

Per què no pot una xica regnar? No pot una xiqueta triar el seu futur? Si tingueres l’oportunitat de canviar el teu destí, no ho faries? Mirelle és una princesa educada en valors tradicionals, però ella no és gens convencional. Viu a Pankekelàndia amb els seus pares, el seu cregut germà i la seua amiga i confident, però ella no és feliç així, necessita llibertat per a dirigir la seua vida.

OBRA INFANTIL

DIUMENGE 3 DE NOVEMBRE, 10 h

UNA IDEA BRILLANT

Sagunt-Sant Antoni-Pare Urbà

Obra de Vicent López i Torres Dirigida per José Milián Serrano

SINOPSI

L’acció transcorre a mitjan del segle XXI. Els xiquets han perdut la capacitat de relacionar-se entre ells, de jugar junts. Els seus pares han descobert que, per a estar tranquils en les seues reunions, no hi ha res millor que una maquineta a les mans dels seus fills. Huit xiquets es troben en una habitació sense fer soroll quan de sobte un d’ells diu les paraules prohibides: “M’avorrisc”.

OBRA INFANTIL

DIUMENGE 3 DE NOVEMBRE, 11.30 h

MONGERIES

Borrull-Túria

Obra d’Inmaculada Guerrero Dirigida per Susana Gras Viñuelas

SINOPSI

Les germanes d’un convent, a instàncies de la mare superiora, es veuen obligades a organitzar una gala benèfica per a pal·liar la desastrosa situació econòmica en què es veuen immerses. La situació és bastant delicada, amb un bisbe curiós i unes mortes molt incòmodes. Com eixiran de l’embolic?

OBRA INFANTIL

DIUMENGE 3 DE NOVEMBRE, 13 h

I TU, QUÈ PINTES?

Duc de Gaeta-la Pobla de Farnals

Obra inèdita d’Hernan Mir Serrano Dirigida per Hernan Mir Serrano

SINOPSI

Per a una estudiant, hi ha deures que es convertixen en un autèntic maldecap. Si, a més, eixos deures els ha de fer en la soledat d’una exposició de pintura, que li fa perdre la noció del temps i de la realitat, l’experiència pot resultar pertorbadora i inquietant fins a l’extrem. En eixes circumstàncies, l’art, la pintura, els quadres i els seus protagonistes es convertixen en una fantàstica aventura.

Autor entrada: hablemosdefallas