Programacio del Concurs de Teatre Faller del 30/09 al 2/10

CATEGORIA JUVENIL

DILLUNS 30 DE SETEMBRE, 22 h

INSPECTOR EN CAP CRIMINALISTA

Just Vilar-Mercat del Cabanyal                                  

Obra inèdita d’Ángel Valls Carsí Dirigida per Ángel Valls Carsí

SINOPSI

En una comissaria de policia l’inspector i el seu secretari, que al mateix temps són fills dels anteriors que hi havia, volen tornar-se les putades que els seus pares es van fer. Faran un tracte amb les “pilinguis” del carrer i el testimoni protegit per a intentar acovardir Bermúdez, però tot eixirà al revés i seran elles les que acaben beneficiant-se dels diners.

CATEGORIA PROMOCIÓ

DIMARTS 1 D’OCTUBRE, 22 h

ESTRÉS

Sant Vicent-Periodista Azzati

 Obra de Josep Navarro i Salvador Dirigida per Rosa María Vega Barbena

SINOPSI

L’obra “Estrés” és una divertida comèdia, ambientada en l’època actual, que se centra en un matrimoni malavingut compost per Lola i Gaspar. Ella és una dona un tant egoïsta i molt centrada en les seues amigues i ell un taxista fart de la seua vida laboral i sentimental. Carles és el veí passota que intenta traure una part còmica a la situació del seu amic Gaspar, animant-lo amb les seues xarrades. Salut, Richy i Agus són els incondicionals amics de Lola. Salut és una mestressa de casa amb una vida molt pareguda a la de Lola. Richy i Agus són dos homosexuals amb  unes idees un tant peculiars que fan que esta obra tinga més que un punt còmic.

CATEGORIA PROMOCIÓ

DIMECRES 2 D’OCTUBRE, 22 h

DONES MÉS BORDES QUE UN ATAC DE NERVIS

Barri Beteró

Obra de José A. Milián i López Dirigida per Manuel Antonio Salas Fernández

SINOPSI

Obra de teatre basada en la pel·lícula de Pedro Almodóvar en la qual conten la història de Pepa, una actriu de doblatge i tots els embolics que sorgixen per amor.

Autor entrada: hablemosdefallas