Programacio del Concurs de Teatre Faller del 13/10 al 15/10

CATEGORIA PROMOCIÓ

DIUMENGE 13 D’OCTUBRE, 22.15 h

 LA DAMA SILENCIADA

 Borrull-Túria

Obra de Manuel Molins Dirigida per Elena Cabañes Martínez

SINOPSI

L’obra posa damunt de la taula la foscor a què moltes dones amb talent es veuen sotmeses. Narra la història d’una dona que visqué amb William Shakespeare i va ser, per a ell, més que una germana, més que una amiga, va ser el seu alter ego, el verdader autor, l’autèntic Shakespeare.

CATEGORIA PROMOCIÓ

 DILLUNS 14 D’OCTUBRE, 22 h

AMANITA OFFICINALIS

Quart-Palomar

 Obra inèdita de Teresa Broseta Fandos Dirigida per Desamparados Broseta Fandos

SINOPSI

Cinc companys de treball que porten junts molts anys, una adquisició recent i una parella de becaris conviuen amb aparent normalitat en un despatx qualsevol. Però la normalitat amaga vells rancors i ferides que encara sagnen, i algunes de les batalles més acarnissades es lliuren en silenci. Fins que la terra tremola davall dels peus i trau a la llum tot el que amagava.

CATEGORIA PROMOCIÓ

DIMARTS 15 D’OCTUBRE, 22 h

DESFICACIADES

 Sagunt-Sant Antoni-Pare Urbà

 Obra de creació col·lectiva Dirigida per José Milián Serrano

No recomanada per a menors de 18 anys

SINOPSI

És una comedia que parla de tres dones en crisi. Tres lluitadores amb el món que les rodeja. Si a penes entenen el seu cap, com entendran els altres! Una d’elles está malament; l’altra, pitjor, i l’última no té remei! Relacions amoroses, treball, religió… Estos i altres més són els ingredients per a cuinar a foc lent una peça irònica i moderna que fa riure a dones i a hòmens per igual.

Autor entrada: hablemosdefallas