Programacio del Concurs de Teatre Faller del 11/11 al 14/11

CATEGORIA PRINCIPAL

DILLUNS 11 DE NOVEMBRE, 22 h

HENRY, RETRAT D’UN FILL DE PUTA

Sevilla-Dénia                                           

Obra de Toni Agustí, Ernesto Pastor i Martín Crespo Dirigida per Carlos Galiana Llorens

SINOPSI

“Henry” és una comèdia idiota amb un argument idiota i uns personatges idiotes, que miren al món amb ulls guerxos i, naturalment, no veuen res. Per això, entropessen tots els dies amb la mateixa cosa i no veuen l’estupidesa del món que els envolta. Per això, perquè és guerxo i idiota, segurament no parla d’això. Davant l’estupidesa del món que ens envolta, ens quedem amb l’estupidesa de Henry.

CATEGORIA PRINCIPAL

DIMECRES 13 DE NOVEMBRE, 22 h

EL LLARG SOPAR DE NADAL

Regne de València-Duc de Calàbria

Obra de Thornton Wilder Dirigida per Salva Ferriol

SINOPSI

La història de cent anys i quatre generacions de la vida d’una família nord-americana, narrada al voltant d’una única taula i a través dels seus sopars de Nadal al llarg del temps que, davant nostre, es convertixen en un a soles. Mentrestant, entre plat i plat, i conversa i conversa, retalls de la vida d’ahir, de hui, de demà… Al cap i a la fi, “la vida passa com si fóra un llarg sopar de Nadal”.

CATEGORIA PRINCIPAL

DIJOUS 14 DE NOVEMBRE, 22 h

LA CUINA

Barri de Sant Isidre

Obra d’Arnorld Wesker Dirigida per Toni González Puentes

SINOPSI

Es desperta la cuina del Tívoli i els seus ocupants l’omplin de vida. Cuiners, cambrers, xefs i llavaplats treballen sense descans mentres parlen de les seues desgràcies i els seus somnis. Tots s’esforcen per mantindre un mínim d’orgull dins d’un espai capitalista on cap d’ells troba la felicitat, però en el qual estan presos i del qual no poden eixir més que amb les seues fantasies.

Autor entrada: hablemosdefallas