Proclamación Falleras Mayores 2015 en Mig Camí D’Almussafes

L’Associació Cultural Falla Mig Camí d’Almussafes es va vestir de gala, el passat dissabte dia 8 de novembre, per a celebrar l’acte de Proclamació de les seues màximes representants, en el 5 aniversari de la jove entitat fallera.

https://lh6.googleusercontent.com/-MvBVVjc3m6c/VGO47gpghwI/AAAAAAAFpDQ/EtX3Rp52i2Y/s575/IMG_1007%255B2%255D.jpg

A les set i mitja de la vesprada donava inici el pasacarrer de recollida de les Falleres Majors, Presidents i Regines, per a dirigir-se al saló on tota la Comissió, familiars i invitats, van ser testics del acte on es van Proclamar públicament la seua Fallera Major Mª Vi Chinchilla Sanjuan, i la Fallera Major Infantil, Nayara Ibañez Valero.

Així mateix, durant l’acte també es va celebrar la Proclamació del President Infantil, Yuri Martínez Casabella, i de les Regines tant adultes com infantils.

El President de la Comissió, Francisco Torralba Mínguez, junt amb la resta de fallers, va acomiadar amb merescuts honors a les Falleres Majors i President Infantil del passat exercici amb un emotiu acte que va incloure un magnífic sopar de germanor i posterior festa, fins a altes hores de la matinada.

###BLANK###

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *