Primer ‘Concurs de Curtmetratges Fallers: Objectiu Faller’. Associació Cultural Falla Nicolau Andreu de Torrent

L‘Associació Cultural Falla Nicolau Andreu i Adjacents, convoca el Primer ‘Concurs de Curtmetratges Fallers: Objectiu Faller’. L’objectiu és potenciar la creativitat artística i audiovisual entre fallers de la Ciutat de Torrent.

 

La reunió informativa serà el proper dia 8 de Setembre al nostre casal, on donarem començament a l’esmorçar faixat a les 10:30h, i seguidament la reunió a les 11:00h.

 

Totes les comissions que vullguen participar deuran de vindre a aquesta reunió en la que se explicarà el funcionament del concurs.

 

Termini d’inscripció fins al dia de la reunió, per a confirmar la seua participació al concurs, contacte falla@nicolauandreu.es, o als teléfons 627 591 234(Víctor Castelló) i 680 735 315 (Francisco Espín)

 

Bases del Concurs en aquets link. Basses Concurs

http://www.nicolauandreu.com/index.php?option=com_content&;view=article&id=232%3Abases-i-concurs-de-curtmetratges-objectiu-faller&Itemid=83
 

BASES “I CONCURS DE CURTMETRATGES: OBJECTIU FALLER” FALLA NICOLAU ANDREU I ADJACENTS

Primer. La finalitat última del Concurs de Curtmetratges és premiar els millors curtmetratges, prèvia presentació dels requeriments que es detallen en la present convocatòria i acceptació de les presents bases. Premis:

  • Premi Popular Online Bon Dia Torrent 200 € + Trofeu
  • Premi Millor Tècnica i Edició Watu 200 € + Trofeu
  • 1r Premi al Millor Curt 150 € + Trofeu
  • 2n Premi al Millor Curt Trofeu
  • 3r Premi al Millor Curt Trofeu
  • Premi Enginy i Gràcia 50 € +Trofeu
  • Premi Millor Actor Trofeu
  • Premi Millor Actriu Trofeu

Segon. En esta convocatòria podran presentar-se tots els projectes que estiguen constituïts per, almenys, 2 falleros/as de qualsevol falla de la Ciutat de Torrent.

Tercer. El curtmetratge es presentarà en format digital en algun dels formats següents: WMV, MPG o MP4 i no superarà la duració de 3 minuts. Cada curt començara amb la capçalera del concurs en què figurarà els patrocinadors i entitats col·laboradores del concurs. Esta capçalera es podrà descarregar en www.nicolauandreu.es. El anirà acompanyat d’un document de text en format: DOC, DOCX, ODT, TXT o RFT en el que figure el Nom, Cognoms, DNI i nom de la falla dels participants, així com el Títol del Curtmetratge i una Sinopsi del mateix.

. Els curtmetratges es podran presentar físicament en el Casal ‘Els Tercers’ de la Falla Nicolau Andreu i Adjacents situat en C/ Sant Joan de Ribera 17 baix, Torrent, en suport DVD, CD o Pendrive, els Divendres de 19:00 a 22:00. També es podrà remetre un correu electrònic a falla@nicolauandreu.es , amb un enllaç d’un servidor (Dropbox, Skydrive, Box, Minus, etc) en el que es trobe un arxiu comprimit en format ZIP o RAR amb el vídeo i l’arxiu de text en què figuren les dades abans descrites.

Quint. El tema del projecte serà tot el que afecta el món de les Falles. Este haurà de ser original e inèdit i no es podrà estrenar abans del concurs. Haurà de ser en Valencià. En cas de ser una adaptació en imatges d’una obra prèviament editada en un altre format, haurà de fer-se constar i l’autor es farà càrrec de qualsevol responsabilitat legal a partir del moment de la seua presentació.

Sext. L’últim dia d’entrega dels curts serà el Divendres 19 d’Octubre de 2012. L’entrega será com descriu el punt quart i serà fins a les 22:00h i a través d’internet fins a les 23:59h. El Dissabate 27 d’Octubre serà l’acte de clausura en el Casal ‘Els Tercers’ on es diran els nominats als premis. A partir del Dilluns 29 d’Octubre es podrà realitzar la votació del Premi Online Bon Dia Torrent a través del lloc web: www.bondiatorrent.es fins al dia 9 de Novembre.

Sèptim. El dia 10 de Novembre a les 22:30 hores tindrà lloc la Gala Benèfica d’Entrega de Premis en la sala d’actes d’ajuntament, on es projectaren tots els curts i es farà l’entrega dels premis. En l’entrada a la gala, cada assistent farà una aportació per al Banc d’Aliments (Aliments no peribles).

Octau. Els participants cediran tots els drets dels seus curtmetratges a la Falla Nicolau Andreu a fi que puga publicar-los tant en suport físic com online.

Nové. La participació en el concurs suposa l’acceptació de les bases. El veredicte del jurat serà inapel·lable.

Desé. Totes les dades queden obertes a canvis per l’agenda fallera de Junta Local Fallera, excepte la data d’entrega dels treballs.

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *