Presentació de Projectes de José Maestre

El passat disabte 9 de novembre vam tindre un dels actes més importants per a la comissió. Presentàvem els projectes per a les #Falles2020

Agustín Torralba Soto / Atelier 3Diespi presentava M@vilidad S.o.s.ostenible per a la Falla Infantil i Dani Barea Artista Faller presentava *Somiant? per a la Falla Gran. Dos grans projectes que ja desitgem veure plantats en la plaça.

Els esbossos eren destapats pels artistes i les Falleres Majors Paula Besantes i Herrero i Maria Marti Paricio, acompanyades del president oficial Emilio Flor Sanchez que va tancar l’acte.

Com sempre l’acte va estar ple de sàtira i ironia posada en escena pel grup artístic habitual de la comissió, tot relacionat amb la temàtica dels monuments, comptant amb la visita especial de Giussepe Grezzi i Joan Ribó que ens van presentar el nou model de vehicle sostenible.

L’acte va estar cobert un any més pels amics de Play Radio Valencia que van gravar un programa especial de Play Fallas que s’emetrà d’ací a poc. Gràcies a Vicente Alventosa Carro i Paloma De Rueda Rio per la seua visita.

Així com agrair també la presència dels representants de la Agrupació Falles Olivereta qual no van voler perdre’s l’acte després de complir els seus compromisos amb les presentacions de Falla Josep Mª BayarriLos Isidros i Pintor Goya Falla a les quals vam tindre l’honor d’acudir també.

Van gaudir un any més del meravellós cátering que els vam oferir després de l’acte, preparat per les companyes de la comissió.

 

Autor entrada: hablemosdefallas