Premis Falles Bétera 2016

falla inf

La comissió Gran Via del Sur de Bétera va ser la gran vencedora de les falles del municipi i és que es va endur quasi tots els premis de les Falles 2016, en aconseguir alçar-se amb el primer premi al millor monument infantil i també el primer premi a la millor falla gran.

falla gran

Els membres de la corporació municipal i les Falleres Majors de Bétera, Inés Plasencia i Paula Hernández, acompanyades pel president de la Junta Local Fallera de Bétera van lliurar els premis a les falles de Bétera 2016 baix un ambient de nervis i expectació per part de les cinc comissions falleres i del públic assistent que no voler perdre detall d’un dels actes fallers més multitudinaris de la localitat.

Premis monuments infantils

La regidora de Festes, Raquel Puig, va anar desvelant els premis dels monuments 2016. Aquest any el ninot indultat infantil tant per votació popular com per votació del jurat ha sigut el de la Gran Via del Sur. La mateixa comissió també va aconseguir el premi a la millor falla infantil de 2016 i el banderí d’Ingeni i Gràcia. La falla vencedora, obra dels artistes Miguel Ángel Royo i Jose Maria Baixauli, porta per lema “El jardí dels somnis”.

Pel que fa als altres premis, la falla l’Albereda es va emportar el cinquè premi, la Barraca el quart, el Carraixet el tercer i el segon va ser per a la comissió de Gran Via de l’Est.

Premis monuments grans

En el cas dels monuments grans la Falla Gran Via de l’Est va aconseguir salvar el seu ninot indultat del foc gràcies a la votació del jurat i es va alçar també amb el banderí d’Ingeni i Gràcia però finalment el monument de la comissió Gran Via del Sur es va emportar el premi a la millor falla de Bétera. Monument realitzat també pels artistes Miguel Ángel Royo i Jose Maria Baixauli, porta per lema “La Cort del faraó”. A més a més aquesta comissió també va rebre el premi al millor ninot indultat per votació popular.

La resta de premis als monuments va ser cinqué premi per al monument de la comissió de l’Albereda, la Barraca el quart i el Carraixet el tercer i segon per a la Gran Via de l’Est.

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *