Portada nº 10 Revista Cendra.

Està és la portada del número 10 de la revista CENDRA. En esta ocasió hem tingut l’extraòrdinaria fortuna de comptar amb un dels millors dissenyadors gràfics en actiu: Lluís Amat

PORTADA_CENDRA_10_OK

La seua trajectoria està plena de dissenys exitosos que s’han convertit en icones de la publicitat i la imatge corporativa. Així mateix la seua participació creativa en la festa ha deixat extraordinàries publicacions festives a Alacant. Lluís Amat, ha sabut plasmar a la perfecció la malaltia fallera que afecta, i molt, als editors de Cendra, els components del TotFalles, els administradors de Cendra Digital i tots els amics que esperen amb avidesa l’aparició del proper número.
Està és la portada del número 10 de la revista CENDRA. En esta ocasió hem tingut l’extraòrdinaria fortuna de comptar amb un dels millors dissenyadors gràfics en actiu: Lluís Amat. La seua trajectoria està plena de dissenys exitosos que s’han convertit en icones de la publicitat i la imatge corporativa. Així mateix la seua participació creativa en la festa ha deixat extraordinàries publicacions festives a Alacant. Lluís Amat, ha sabut plasmar a la perfecció la malaltia fallera que afecta, i molt, als editors de Cendra, els components del TotFalles, els administradors de Cendra Digital i tots els amics que esperen amb avidesa l’aparició del proper número.  

###BLANK###

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *