Pont d´Octubre de la Junta Local Fallera de Dénia

Amb la nova normalitat produïda per la COVID-19, arranquem un pont festiu amb molta il·lusió i esperança per a poder dur a terme, la celebració del nostre dia, el dia de tots els valencians i valencianes.

Un 9 d’octubre diferent, peròque des de JLF no hem volgut deixar perdre l’ocasió, és per això, que hem celebratla tradicional “mocadorà”.Tradició en la qual es regalaven massapans envoltats amb un mocador a la parella estimada, a mésde ser Sant Dionís, Dia dels Enamorats Valencians.

Al matí, membres junt amb el President de Junta Local Fallera Dénia, ens hem desplaçat en grups a les llars de les senyoretes i xiquetes que formen les Corts d’Honor de les FalleresMajors de Dénia, Safir Malondai Martina Gimeno per tal de fer-li entrega de la mocadorà siguen una sorpresa per a totes elles.

A la vesprada, les Falleres Majors de Dénia, acompanyades pel nostre president, Juan Salvador Pérez, han acudit a un acte especial dedicat als col·lectius essencials, als que han col·laborat generosament a pal·liar la crisi i en record de les persones que ens han deixat per la pandèmia provocada per la COVID-19.Acte d’accés restringit per complir les mesures de seguretat derivades de la situació de crisi sanitària.

En relació amb les declaracions de la Consellera de Sanitat, Ana Barceló, considerem molt precipitat anunciar, a 5 mesos vista, la cancel·lació de les Festes Josefines, ja que les últimes setmanes s’han anat produint reunions entre Salut Públicai Juntes (Central i Locals) per poder valorar la possibilitat de celebrar les diferentsfestes (Magdalena, Falles i Fogueres) a la Comunitat.

Tenint la mateixa opinió que altres Juntes Locals, que avoquem per crear una taula de treball amb lafi de poder celebrar actes, complintamb les mesures de seguretat pertinents, en els diferents districtes fallers.

Tenim en ment celebrarel cinqué aniversari de la declaració de les Falles com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO,per lo quemés en davant hi hauran noticies.

Enviem un missatge d’esperança a tot el col·lectiu faller, i us deixe unapregunta, de la qual la resposta serà unànime per tots, ¿Us ha fet cosquerellesl’estómac en veure, escoltar i olorar el castell de focs artificials a Torrequemada?Junts som més forts, caminem en la bona direcció.

Autor entrada: hablemosdefallas