PI DE NADAL 2019

El pasat 14 d’octubre els i les alumnes del Primer Curs del Cicle d’Artista Faller i Constructor d’Escenografies dividits en quatre grups, han presentat les respectives propostes per al Pi de Nadal 2019.

“Cor de Nadal”, “Pi de l’Orient”, “Pi de la Memòria” i “Nadalmetria” han sigut els quatre projectes, d’entre els quals ha resultat triat “Pi de la Memòria”, pel vot emés per l’alumnat, els professors del Cicle i en representació del Gremi d’Artistes Fallers Ximo Esteve i Ramón Espinosa.

“Pi de la Memòria” és tot un tribut als orígens de la mateixa celebració de la Festa del Pi (1967-1973), els materials i processos constructius de la falla (fusta, cartó, suro) i a la Ciutat de l’Artista Faller i el Gremi. El projecte ha sigut idea de l’equip format per Nerea Albelda, Ana Chicote, Ángel Esteban, Ferran García, Víctor López, Mireya Vicente i Amparo Valero.

Ara ja, a ells a elles s’incorporaran els seus companys i les seues companyes per començar la seua construcció i que estiga a punt per al divendres 20 de decembre, quan es plantarà i cremarà el Pi 2019, en la que serà la sisena edició de la Festa del Pi en esta etapa.

Els professors i les professores Vicent Almela, María Jesús Giménez, Manu Martín i Paco Pellicer així com Ximo Esteve i Ramón Espinosa han elogiat els quatre pojectes i sobretot el bon treball de preparació de les presentacions i defensa de les propostes per part de l’alumnat.

Autor entrada: hablemosdefallas