Petició de les Falleres Majors 2019/20 de Antonio Molle-Gregorio Gea

Dissabte passat 21 de setembre la Comissió fallera Antonio Molle-Gregorio Gea va realitzar la tradicional petició de què seran les Falleres Majors de l’exercici 2019/20, Ana Rondan i Andrea Santisteban.

Fallers, amics i familiars van assistir al domicili de la Fallera Major Infantil, acompanyats per tabal i dolçaina, on la Presidenta i el President Infantil van demanar protocol·làriament als seus familiars l’acceptació del càrrec de Falleres Majors d’esta Comissió.

A continuació i com a mostra d’agraïment, un parell de cantadors van dedicar unes emocionants albaes a tots els representants.

Més tard, el tabalet i la dolçaina donava pas a la tradicional passetjà amb les Falleres Majors, Ana i Andrea, acompanyades per les Falleres Majors ixents, Andrea i Celia, junt amb la Presidenta, Mª Teresa i el President Infantil, Dani.

Durant el recorregut la Peña Espartans del Foc va engrandir l’acte amb el llançament de nombrosos coets acabant en el casal amb l’oferiment d’uns coets de luxe a tots els assistents.

Després d’estos actes plens de tradició, emoció i espontaniedad tots es van endinsar al casal per a celebrar-ho amb una magnifique àgape que havien preparat les Falleres Majors, Ana i Andrea.

Per a acabar la nit els nous representants van poder brindar amb tots els assistents per a celebrar el dit esdeveniment i desitjar-los a les dos belleses que visquen un any amb emoció i intensitat.

 

Autor entrada: hablemosdefallas