Novedades que la Falla del Regne ha presentado con motivo de Una Festa per a Tots

LogoANEM A FER HISTÒRIA… ¿ARRIBAREM A TEMPS?
La Falla del Regne ha presentat en ‘Una Festa per a Tots’ els proyectes que en març plantaran en nostra demarcació Sergio Musoles i Ana López. Junt als representants de 2016, Laura Ballester Mas, Reyes Osset Calatayud i Vicente Hércules Codes, han mostrat l’aspecte de les que seran les falles d’un proyecte englobat. Les dos falles compartixen temàtica i un mateix fil, estant relacionades la major en l’infantil. I inclús abdos lemes junts formen el lema complet del proyecte: ANEM A FER HISTÒRIA… ¿ARRIBAREM A TEMPS?
La falla gran, ‘Anem a fer Història…’, firmada per Musoles, nos mostrarà l’experiment Chronofalles, una apuntà fallera #buscantfalla a través de l’història del Regne de Valéncia.
La falla infantil ‘… ¿arribarem a temps?’ mostrarà als infantils de la falla imitant als seus majors i construint la seua particular màquina del temps.

NOVA IMAGE CORPORATIVA
La nova image corporativa de la Falla del Regne ha segut creada pel dissenyador Alberto Torralba. En ella s’engloben tres conceptes: les flames de la festa fallera, que són tres per cada una de les paraules de nostre lema, ‘Units Som Regne’; la corona real, que definix un ‘Regne’, i les emblemàtiques palmeres que són símbol inequívoc de l’avinguda del Regne de Valéncia.

NOVA PÀGINA WEB
La Falla del Regne ha inaugurat una nova pàgina web. A partir d’ara www.falladelregne.es oferirà a l’internauta tota l’actualitat regnícola, aixina com les senyes d’interés, els pròxims acontenyiments i les cites del colectiu. L’ahir de la comissió, la seua història, reconeiximents, premis i activitats també estaran presents dins de l’estructura d’una pàgina totalment renovada i adaptada per al seu visionat en smartphones i tablets.

STAND EN ‘UNA FESTA PER A TOTS’
Baix el nostre lema #unitssomregne, la comissió ha instalat en l’envelat de ‘Una Festa per a Tots’ un stand en el que el visitant podrà informar-se de les novetats de la Falla del Regne, adquirir merchandising regnícola i conéixer les diverses formes de colaboració que posem a la seua disposició.

OOPSPLANET, EN EL REGNE
La firma Oopsplanet també participa junt a la Falla del Regne en esta ‘Festa per a Tots’ dins de la colaboració que s’ha establit entre l’empresa i la comissió. Ademés, passant pel nostre stand i omplint una ficha es podrà participar en el sorteig de camisetes en originals dissenys fallers.

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *