NOUS REPRESENTATS DE LA FALLA COLONIA D´ALDAIA PER AQUEST EXERCICI 2012-2013

El passat divendres 20 d’abril serà un dia difícil d’oblidar per als nous representats de la Falla Colonia d’Aldaia, ja que va ser quan es va fer oficial que seran els màxims delegats de les comissions durant aquest nou exercici faller.

A principis de setmana va ser el torn de renovació dels artistes fallers dels monuments per a aquest exercici 2012-2013. I com ja va sent habitual, els encarregats de plantar en la Colonia tornaran a repetir experiència. En la falla gran, serà l’artista de Borriana Luis Herrero i Gargallo el qual plantarà per cinquè any consecutiu, amb l’objectiu de repetir el primer premi aconseguit el darrer exercici. Per la seua banda, l’aldaier José Badia i Roca també repetirà com a artista del monument infantil, un treball que porta desenvolupant de forma consecutiva des de l’any 2004, i en el qual espera seguir obtenint els mateixos èxits que en els anys anteriors.

Però tota comissió necessita uns delegats. Després de nomenar fa unes setmanes al seu President, Josep Vicent Tordera i Belloch, era el torn de trobar als màxims representants, tant de la comissió infantil com de la major. El casal de la falla, ple de gent per presenciar aquest esdeveniment, va esperar expectant com Josep Vicent Tordera primer desgranava el que serà la Junta Directiva per aquest nou exercici, i com després presentava els noms dels que anaven a ser els encarregats de dur el nom de la falla per tot el poble durant aquest exercici.

Primer va ser el torn del President Infantil. Solament un era el candidat. Alejandro Riera i Tordera, faller i de família fallera, va ser l’afortunat, i tindrà l’honor i privilegi de compartir aquest any especial amb el seu tío Josep Vicent com a President. Una vegada nomenat Alejandro, va ser el torn de la Fallera Major Infantil. Com en el cas anterior, solament hi havia un nom damunt de la taula. La xiqueta Imma Ferris i Guzmán serà aquest exercici 2012-2013 la màxima representant de la comissió infantil. Forma part de la comissió des que va nàixer, i també pot presumir de formar part d’una família fallera – fins i tot el seu avi va ser un dels fundadors de la comissió –.

I per últim, el més esperat: el nomenament de la Fallera Major. Els allí presents van atendre expectants com el President feia públic l’únic nom que li havien fet arribar. La senyoreta Iris Ferris i Hungría serà enguany l’encarregada de representar a la comissió major de La Colonia, en un somni fet realitat, com poc després va pronunciar davant de tots els presents. Iris, que ja va ser Fallera Major Infantil l’any 2003, veu complit d’aquesta manera el propòsit que duia temps esperant.

D’aquesta manera va concloure una nit que va ser molt especial per a la comissió de la Falla Colonia, i sobretot per a Alejando, Imma i Iris. Comença per a ells un any que, junt a Josep Vicent Tordera, de segur no oblidaran mai.

per David Garcia Guzmán

###BLANK###

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *