Naix “RiF”. Revista d´informació Fallera, de la mà de la Comissió d’Estudis Fallers de Torrent (COMFET) i Junta Local Fallera de Torrent

De la mà de la Comissió d’Estudis Fallers de Torrent (COMFET) i Junta Local Fallera de Torrent naix una publicació sobre les nostres falles.

El pròxim 18 de setembre aprofitant l’acte d’Elecció de les Falleres Majors de Torrent 2011 veurà la llum el núm. 0 de la Revista d’Informació Fallera (RiF) que serà entregada als assistents a l’acte (inicialment es va a realitzar un tiratge de 1.000 exemplars).

El núm. 0 arreplega en les seues pàgines una entrevista a les nostres Falleres Majors de Torrent 2010, Cristina i María, que d’esta forma a més d’acomiadar-se del món faller durant l’acte també ho podran fer des de les línies de la nova publicació.

portada01

La resta de contingut serà tot el relacionat amb el procés d’elecció de les nostres noves màximes representants, dades de les candidates, informació sobre el jurat, etc.

A més la publicació també es podrà aconseguir a partir del pròxim 19 de setembre en forma digital en la web oficial de les falles de Torrent www.fallesdetorrent.com

i en camidunsomni.com.

La Comissió d’Estudis Fallers de Torrent va iniciar fa uns anys la labor d’investigar i recuperar tot allò que s’ha relacionat amb la nostra festa, i d’entre els molts reptes que es van fixar per a este fi , hui podem presentar el núm. 0 de la Revista d’Informació Fallera.
Esta publicació tindrà per objectiu mostrar l’actualitat fallera, junt amb els treballs de recuperació de la nostra història.
Com a inici del nostre camí no haguérem trobat millor motiu que l’elecció de les nostres Falleres Majors, i desitgem que este breu núm. 0 siga del vostre grat.

 

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *