Mundial en el casal!! de Les Roques de Denia y Festes del Carrer Trinitat

Divendres día 13 de juny vam veure en el nostre casal el primer partit d’España-Holanda, i encara que la sort no acompanye i vam perdre per diferència, ho vam pasar molt bé.

Mundial 1

Per a això vam tindre una gran pantalla on veure el futbol, sopareta de cabasset i barra oberta. Al final el partit i per a temperar els ànims, vam posar música i vam estar allí fins ben entrada la nit entre balls, rialles i festa! .

Mundial 2

Festes del Carrer Trinitat

Un carrer del nostre barri amb un grup de veïns i amics que mantenen una tradició festiva molt antiga, i on els Festers es fan cridar els de “Trinidad Santisima”,

mundial 3

Enguany ens van donar l’oportunitat de compartir amb ells més de prop esta festa, posant-nos el dissabte taules i cadires a la nostra disposició perquè sopàrem allí, van acudir un grup de fallers junt amb els nostres màxims càrrecs 2015, tancant junt amb els festers de la Trinidad la discomóvil que tenien i passant-ho en gran .

El dilluns nostres màxims càrrecs 2015, Jose Antonio Monsonis, Laura Ferrer, Adrián Cucarella i Gabriela Baessa van acudir per a fer entrega d’alguns dels premis en la desfilada de la “danza grotesca” tan singular que celebren tots els anys.

###BLANK###

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *