Missa d´Infants en Dénia

Aquest diumenge 9 de maig s´ha celebrat a la parròquia de Sant Antoni de Dénia la tradicional Missa d´Infants pel dia de la Mare de Déu dels Desemparats. A aquesta cerimònia hi han assistit les Falleres Majors de Dénia, senyoreta Safir Malonda i xiqueta Martina Gimeno, acompanyades pel vicepresident primer en funcions, Antonio Vargas Zurita.

A l´entrada al temple es trobava gel hidroalcohòlic i el temple es trobava al 75% del seu aforament, tal com marquen les restriccions donades per les autoritats sanitàries de la Comunitat Valenciana.

Misa de Infants en Dénia

L´organització de l´esdeveniment pot ser una bona prova de cara a l´eventual celebració de les Falles, també amb actes restringits, a partir del mes de juny.

Precisament, aquest dimarts d´està prevista una reunió entre la Interargupació com l´entitat més representativa de les comissions falleres, Junta Central Fallera (JCF) i la Conselleria de Sanitat amb l´objectiu d´abordar la possibilitat de celebrar la festivitat, amb les condicions i actes que permeta la pandèmia.

Autor entrada: hablemosdefallas