MERCAT DE SILLA NOMENA ALS SEUS MÀXIMS REPRESENTANTS PER A LES FALLES DEL 2015 I SIGNA ELS CONTRACTES AMB ELS ARTISTES

El passat divendres 13 de juny la falla El mercat de Silla es va celebrar al Casal el nomenament dels màxims representants de la comissió per a les falles 2015 i la signatura de contractes amb els artistes que plantaran els monuments del present exercici.

foto1 575x383

El monument major recau en l’artista José Luís Pérez Ballester, que renova amb la comissió, i que aquest any el lema de la falla és “PAPARAZZI”. En el monument infantil la falla ha recaigut en els artistes Paco Olivares y Juan Valencia, que portarà com a lema “EL CIRC”.

Seguidament es va donar pas al nomenament dels màxims representants de la comissió, on Rosa Maria Santos i Benaches serà la Fallera Major per al 2015; Isabel Braulio i San Lorenzo serà la Fallera Major Infantil; i el President Infantil serà Adrià Albert i Santos. Els màxims representants seran proclamats oficialment el proper 12 de juliol a la Nau Jove.

foto 1 Taula presidencial abans de començar l’acte

foto 2 L’artista José Luís Pérez Ballester (esquerra) i el President Javier Tormo i Martos

foto 3 El President Javier Tormo i Martos (esquerra) amb els artistes Juan Valencia (centre) i Paco Olivares (dreta)

foto 4 D’esquerra a dreta: Alberto Albert i Santos (President Infantil 2014); Anna Torralba i Simó (Fallera Major Infantil 2014); Pilar Costa i Peña (Fallera Major 2014); Javier Tormo i Martos (President); Rosa Maria Santos i Benaches (Fallera Major 2015); Isabel Braulio i San Lorenzo (Fallera Major Infantil 2015) i Adrià Albert i Santos (President Infantil 2015)

picasa_albumid=6026329246770010321

###BLANK###

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *