Marta Ribera Ramos serà exaltada com a màxima representant de les falles de Gandia

DSC5306 1 200x300

Les Falleres Majors voran complit el seu somni aquest cap de setmana amb les seues presentacions. El torn de Marta Ribera Ramos serà el proper diumenge 23 d’octubre a les 12 h al Museu Faller de la ciutat.

Marta Ribera arribarà a aquesta hora al Museu Faller acompanyada pel President de la Federació de Falles, Telmo Gadea i d’aquesta manera donarà inici a un dia meravellós que difícilment oblidarà. La màxima representant lluirà el tratge Fallera Major Infantil de Gandia teixit als telers Vives i Marí.

L’acte començarà amb la presentació de la Cort Honor Infantil, la qual estarà composta per 8 xiquets i xiquetes. Arribarà el torn de Marta Ribera Ramos la qual desfilarà per la passarel•la que la portarà fins al més alt de les Falles de Gandia.

En tot moment, la màxima representant de les falles de Gandia estarà acompanyada per la Presidenta d’Honor i alcaldessa de la ciutat, Diana Morant.

Com és tradició, les reines de les 23 comissions gandianes donaran l’enhorabona a nostra Fallera Major Infantil en el dia de la seua presentació. A més, Marta Ribera rebrà com cal la felicitació de la Fallera Major Infantil de Gandia 2016, Lluna Garcia.

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *