Lo Rat Penat entrega els premis del Concurs de Creus de Maig

L’Hemicicle de l’Ajuntament de Valéncia acollirà l’acte el pròxim dimecres

 

Valéncia, 25-05-2010. Demà, dia 26 de maig, dimecres, a les 19:00 h. i en l’Hemicicle de l´Ajuntament de Valéncia, es lliuraran els premis del Concurs de  les Creus de Maig 2009, que organisa Lo Rat Penat en el patrocini de l´Excm. Ajuntament de Valéncia, i que també conta en la colaboració d’Iberflora, Associació Valenciana d’Agricultors (ASAJA), Escola Tècnica Superior del Mig Rural i Enologia, Associació Professional de Flors i Plantes i ICEF. A banda dels premis, les Creus inscrites i plantades rebran Diploma junt a la subvenció de 100 euros en que l’Excm. Ajuntament de Valéncia patrocina cada creu.

L´acte estarà presidit per la Fallera Major de Valéncia, Mª Pilar Giménez Santamarina, per la Fallera Major Infantil de Valénciam, Ariadna Galán García, per la Regina dels Jocs Florals, Roseta Esteve Ruix, pel Regidor de Festes i Cultura Popular, Fèlix Crespo Hellin i pel President de Lo Rat Penat, Enric Esteve i Mollà.

 

L´implantació d’este concurs ha segut exitosa, aumentant la calitat, originalitat i imaginació en la creació de les Creus de Maig.

 

El Premi Extraordinari del Concurs du el nom del prohom valencià “Paco Domingo” i en l’edició d´enguany ha segut guanyat per la Falla Almirant Cadarso – Comte d’Altea. En la Secció A, el primer premi ha segut per a la creu de la Junta de Festes Grup de Vivendes de Nostra Senyora dels Desamparats,  el segon per a la de la Falla Plaça La Creu – Els Àngels, el tercer per a la Falla Palleter – Erudit Orellana, i el quart per a Falla Convent de Jerusalem.

 

En la Secció B, el Premi Extraordinari du el nom de “Pere Delmonte” i ha segut per a la Falla Plaça del Dr. Collado, el primer premi ha segut per a la creu de la Falla Pintor Goya – Brasil, el segon per a la Falla Sapadors – Vicent Lleó, el tercer per a la Falla Lope de Vega i el quart premi per a la Falla Joaquim Navarro – Carrícola.

 

Lo Rat Penat vol agrair a les Falles, Associacions Culturals, Juntes de Festes, Parròquies, Germandats Religioses i a tots els colectius i persones que han concursat, la seua participació en este Concurs, perque són els verdaders protagonistes d’esta Festa que tots els anys a principis de Maig fa que tots els valencians, rebam, sense esperar-nos-ho, la grata sorpresa de vore les nostres places i carrers ocupades per estes creus de flor que nos anuncien definitivament que la primavera està entre tots nosatres.

 PREMIS CREUS DE MAIG 2010

 

Premis Secció A:

 

DE L’EXCM. AJUNTAMENT:

 

 

Extra. “Paco Domingo”:

Diploma,   i   1.500 €

Falla Almirant Cadarso – Comte Altea

Primer premi:

Diploma,   i   1.200 €

Junta de Festes del Grup de Vivendes de Nostra Senyora dels Desamparats

Segon premi:

Diploma,   i   1.050 €

Falla Pl. de la Creu – Els Àngels

D’IBERFLORA:

 

 

Tercer premi:    

Diploma,   i   1.000 €

Falla Palleter – Erudit Orellana

D’ICEF:

 

 

Quart Premi:

Diploma,  i       700 € 

Falla Convent de Jerusalem

 

Premis Secció B:

 

DE L’ESCOLA TÈCNICA SUPERIOR DEL MIG RURAL I ENOLOGIA:

 

Extra. “Pere Delmonte”:

Diploma,   i   600 € 

Falla Plaça del Collado

DE L’ASSOC. PROF. DE FLORS I PLANTES :

 

Primer premi:

Diploma,   i   500 €

Falla Pintor Goya – Brasil

DE L’ASSOCACIÓ VALENCIANA D’AGRICULTORS “ASAJA”:

 

Segon premi:

Diploma,   i   400 €

Falla Sapadors – Vt. Lleo

Tercer premi:

Diploma,   i   350 €

Falla Lope de Vega

Quart Premi:

Diploma,   i   250 € 

Falla Joaquim Navarro – Carrícola

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *