Lo Rat Penat commemora el 9 d’octubre. El divendres 8, Sopar de Sant Donís en El Puig

Civica_6_640x480Valéncia, 5-10-2010. L’associació cultural Lo Rat Penat, dins dels actes commemoratius al voltant del 9 d´Octubre, Dia de la Pàtria Valenciana, celebrarà el tradicional Sopar de Sant Donís en El Puig el pròxim divendres dia 8 d’octubre. La celebració s’iniciarà a partir de les 21.15 h. en un Te Deum presidit per la Senyera de Lo Rat Penat en el Monasteri de Sta. Maria d´El Puig, que serà oficiat pel Vicari Episcopal, D. José Mª Taberner, i cantat pel Cor Popular de Lo Rat Penat, dirigit per Jesús Madrid i presidit per Rosa Bartual.

La Regina dels Jocs Florals, Roseta Esteve Ruix, acompanyada per la seua Cort d’Amor realisarà una ofrena floral a la Mare de Deu d’El Puig, Patrona del Regne de Valéncia.

A continuació, s’assistirà al tradicional Sopar de Sant Donís en el Restaurant Huerto de Santa Maria. En el transcurs del sopar el President de Lo Rat Penat, Enric Esteve i Mollà, fara la tradicional crida del 9 d’Octubre encorajant al poble valencià a participar en la Processó Cívica acompanyant a la Real Senyera, com a l’entitat promotora de la recuperació d’esta festa commemorativa que s’ha convertit en el Dia de la Pàtria Valenciana.

En el Sopar es realisarà el sorteig d´obres d´art i numerosos regals, gentilea d’artistes, empreses i colaboradors. Les dònes, com és costum, seran obsequiades en la tradicional Mocadorà, gentilea de Juan Boluda S. A. i de la Casa de los Falleros.

Des de la centenària associació els responsables de l’organisació del sopar han indicat que esperen contar “en una gran assistència de socis, amics i simpatisants per tal de compartir una nit tan entranyable al voltant d’este dia tan senyalat per als valencians”.

Fins al moment s’ha confirmat la colaboració dels següents artistes, empreses i entitats:

LLADRÓ, JUAN BOLUDA S.A., LA CASA DE LOS FALLEROS, JOSEP RAMS, JOSEP TÀPIA, AMPAR FABRA, ALFREDO ESTEVE, CAMILO MIRALLES, ABANICOS JULIA, ALMACENES ESPAÑA S. L., L’ORONELLA, JULIÀ FRIAS, M. RODRÍGUEZ TALENS,  LLUÍS LLUCH, ARTESANIA LLOBE, S.L., SALVADOR GUAITA, CARMEN MESAS, ARMANDO SERRA, CARBONELL PALACIOS, PEPE MORENO, DEL SÉNIA AL SEGURA, CASTELLÓ CASTELLÓ, MANOLO RODRÍGUEZ VÁZQUEZ, JOSEP LACREU, EDITORIAL L’ORONELLA, FELICIDAD MOTA, ENRIQUE MARZAL (RIN-MAR), Mª ÁNGELES MORERA, SPORTS BENICALAP,

###BLANK###

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *