Lo Rat Penat celebrarà l’acte de llectura dels llibrets de falla premiats en 2010

La Fallera Major de Valéncia i la Regina dels Jocs Florals presidiran este entranyable acte en el que els poetes valencians llegiran fragments dels millors llibrets

 PoetasValéncia, 01-06-2010. –Lo Rat Penat celebrarà el pròxim dimecres 2 de juny, a partir de les 19.30 h. el tradicional acte de llectura dels llibrets de falla en el Saló Constantí Llombart de l’Entitat, en el C/ Trinquet de Cavallers, 9 de Valéncia. En ell, els poetes festius valencians guardonats en premi extraordinari durant les últimes festes falleres en el concurs centenari que des de 1903 organisa l’entitat valencianista donaran a conéixer el seu treball que ha contribuït un any més a la consolidació de la lliteratura festiva en llengua valenciana.

 En concret, Donís Martin i Albizua, guanyador del Premi Extraordinari “Bernat i Baldoví”, Anfós Ramon i Garcia, Rafael Melià i Castelló, Ampar Cabrera i Sanfèlix, Josep Albert Aymemir i Casasús, Joan Antoni Alapont i Pérez, Manuel Lagardera i Ramis i Mª Jesús Coves i Torralba posaran la veu als seus propis poemes a on se conjuguen l’ingeni, la gràcia i l’humor baix el domini de la mètrica i la tècnica.

 L´acte estarà presidit per la Fallera Major de Valéncia, Mª Pilar Giménez, la Regina dels Jocs Florals, Roseta Esteve, el President de Junta Central Fallera, Félix Crespo i el President de Lo Rat Penat, Enric Esteve.

 Igualment amenisarà l’acte el Cor Popular de Lo Rat Penat, dirigit per Jesús Madrid i presidit per Rosa Bartual.

 En el Concurs de Llibrets de Falla de Lo Rat Penat s’han repartit un total de 220 premis en estandart per a les falles gràcies a la colaboració dels següents patrocinadors: Ajuntament de Valéncia, Diputació de Valéncia, Radiotelevisió Valenciana RTVV, Las Provincias, Levante-EMV, El Corte Inglés, La Casa de Los Falleros, Imprenta Romeu, Armando Serra, Família Peris i Família Camps.

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *