Lo Rat Penat celebrarà l’acte de llectura dels llibrets de falla premiats en 2012

Lo Rat Penat celebrarà l’acte de llectura dels llibrets de falla premiats en 2012

Lo Rat Penat celebrarà l’acte de llectura dels llibrets de falla premiats en 2012La Fallera Major de Valéncia i la Regina dels Jocs Florals presidiran este entranyable acte en el que els poetes valencians llegiran fragments dels millors llibrets

Valéncia, 06-06-2012. -Lo Rat Penat celebrarà el pròxim dijous 7 de juny, a partir de les 19.30 h. el tradicional acte de llectura dels llibrets de falla en el Saló Constantí Llombart de l’Entitat, en el C/ Trinquet de Cavallers, 9 de Valéncia. En ell, els poetes festius valencians guardonats en premi extraordinari durant les últimes festes falleres en el concurs centenari que des de 1903 organisa l’entitat valencianista donaran a conéixer el seu treball que ha contribuït un any més a la consolidació de la lliteratura festiva en llengua valenciana.

En concret, Donís Martín i Albizua, guanyador del Premi Extraordinari “Bernat i Baldoví”, Joan Antoni Alapont i Pérez, Rafael Melià i Castelló, Ampar Cabrera i Sanfèlix, Anfós Ramon i Garcia, Manuel Lagardera i Ramis, Roser Lacruz i Caplliure, Ernest Olmos i Sabater i Sito Sanchis posaran la veu als seus propis poemes a on se conjuguen l’ingeni, la gràcia i l’humor baix el domini de la mètrica i la tècnica.

L´acte estarà presidit per la Fallera Major de Valéncia, Sandra Muñoz, la Regina dels Jocs Florals, Amparo Vicent, i el President de Lo Rat Penat, Enric Esteve.

Igualment amenisarà l’acte el Cor Popular de Lo Rat Penat, dirigit per Jesús Madrid i presidit per Rosa Bartual.

En el Concurs de Llibrets de Falla de Lo Rat Penat s’han repartit un total de 217 premis en estandart per a les falles gràcies a la colaboració dels següents patrocinadors: Ajuntament de Valéncia, Diputació de Valéncia, Radiotelevisió Valenciana RTVV, Las Provincias, Levante-EMV, La Casa de Los Falleros, Armando Serra, Família Peris i Família Camps.

###BLANK###

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *