LO RAT PENAT CELEBRA EL 9 D’OCTUBRE

EL COR POPULAR DE LO RAT PENAT OFERIRÀ EN EL PALAU DE LA MÚSICA UN CONCERT EXTRAORDINARI EN MOTIU DEL DIA DE LA PÀTRIA VALENCIANA

 Valéncia, 24-09-2010.- Lo Rat Penat, dins dels actes commemoratius al voltant del 9 d´octubre, celebrarà un Concert Extraordinari el pròxim dumenge, 26 de setembre, a les 11.30 h. del matí en el Palau de la Música (Sala Rodrigo), el qual estarà a càrrec del Cor Popular de Lo Rat Penat, baix la presidència de Rosa Bartual i la direcció de Jesús Madrid.

Un any més el COR POPULAR DE LO RAT PENAT, com ve fent-ho des de 1980, vol commemorar el dia de l’entrada triumfal del Rei D. Jaume en la ciutat de Valéncia el 9 d’octubre de 1238, adherint-se aixina a les solemnes celebracions, tant cíviques com religioses, del poble valencià.

En la primera part de l’actuació se vol portar als oïts i a la memòria de tots els assistents, les cançonetes casolanes que els parlaran dels sers volguts que viuran per sempre en els nostres cors, i d’aquella Valéncia blanca, queta, tranquila, que va donant pas al progrés, al soroll i a la presa de la civilisació.

En la part segona, per tal de fer més ample l’horisó del repertori de cançons del COR, ya de sí abundant en més de 400 títuls, el seu Director ha volgut incloure unes cançons precioses que sense tindre una relació directa o indirecta en Valéncia han conseguit una popularitat d’àmbit internacional.

Picha aqui

DSCF1234_Resolucion_de_Escritorio

 

###BLANK###

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *