Lo Rat Penat celebra l’acte d’entrega dels premis del Concurs de les Creus de Maig

El pròxim dia 14 de febrer, dijous, a les 19:00 h. i en el Saló Constantí Llombart de la societat cultural, es lliuraran els premis del Concurs de les Creus de Maig 2017 i 2018, que organisa Lo Rat Penat. Junt en l’entrega dels premis a les Creus guardonades, totes les Creus inscrites i plantades rebran el seu Diploma.

L´acte estarà presidit per les Falleres Majors de Valéncia, Marina Civera Moreno i Sara Larrazábal Bernal, per la Regina dels Jocs Florals, Maria Chaqués Vöhringer i pel President de Lo Rat Penat, Enric Esteve.

El Primer premi del Concurs en la Secció A du el nom del prohom valencià “Paco Domingo” i en l’edició de 2017 fon guanyat per la Falla Mestre Gozalbo – Comte d’Altea, el segon per a la Falla Plaça de la Creu – Els Àngels i el tercer per a la Junta de Festes Mare de Deu dels Desamparats de Patraix. En l’edició de 2018 el Primer Premi “Paco Domingo” fon per a la Junta de Festes Mare de Deu dels Desamparats de Patraix, el segon per a la Falla Plaça de la Creu – Els Àngels i el tercer per a la Falla Mestre Gozalbo – Comte d’Altea.

En la Secció B, el Primer Premi du el nom del poeta “Pere Delmonte” i en el 2017 fon per a la Falla Lluís Lamarca – Velàzquez el segon per a la Falla Duc de Gaeta – Pobla de Farnals, i el tercer EX-Aequo per a la la Falla Evarist Bas – Cullera i L’Associació Festes en Honor del Santíssim Crist de Nazaret. En quant a l’edició del 2018 el Primer Premi “Pere Delmonte” fon per a L’Associació Festes en Honor del Santíssim Crist de Nazaret el segon per a la Falla Lluís Lamarca – Velàzquez i el tercer a la Falla Archiduc Carles – Chiva.

Lo Rat Penat vol agrair a les Falles, Associacions Culturals, Juntes de Festes, Parròquies, Germandats Religioses i a tots els colectius i persones que han concursat, la seua participació en este Concurs, perque són els verdaders protagonistes d’esta tradicional Festa que tots els anys a principis de Maig fa que tots els valencians, rebam la grata sorpresa de vore les nostres places i carrers ocupades per estes creus de flor que nos anuncien definitivament que la primavera està entre tots nosatres.

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *