Lliurament dels premis de la segona edició del concurs d’il·luminació de baix consum Parotet de cresol

Parotet_2

(Premis “Parotet de Cresol” 2.010)

Borrull-Socors i l’Ajuntament de València entreguen els seus premis “Parotet de Cresol” per un ús responsable de llums de baix consum

L’acte tindrà lloc demà, dissabte 26 de març, en la sala d’exposicions del Jardí Botànic de la Universitat de València.

La falla Borrull Socors i l’Ajuntament de València entreguen demà dissabte, 26 de març, a les 19.30 hores en la sala d’exposicions del Jardí Botànic de la Universitat de València els premis de la segona edició “Parotet de Cresol” per un ús responsable de llums de baix consum.

A l’acte d’entrega assistiran  Antonia Moreno,  Vicerectora de Sostenibilitat i Infraestructures de la Universitat de València; Mª Angels Ramon-Llin, Regidora de Qualitat Mediambiental, Energies Renovables, Canvi Climàtic i Cicle Integral de l’Aigua de l’Ajuntament de València, Jorge Guarro de Junta Central Fallera i Carolina Andreu, gestora de l’empresa Il·luminacions Just. Prèviament participaran en una taula redona sobre la implicació de les falles en una societat sostenible. Actuarà de moderador Lorenzo Ferrer de la falla Borrull Socors.

El premio “Parotet de Cresol” ha sido posible gracias a la organización de la falla Borrull Socors con la colaboración del Ayuntamiento de València, iluminaciones JUST, Segway, Junta Central Fallera y el Jardí Botànic de la Universitat de València.

També estaran presents els representants de les dotze comissions que han participat en el concurs.

Durant l’acte, sobre les 20:30 hores, i coincidint amb l’hora del planeta, s’apagaran les llums del Botànic i s’il·luminarà la sala amb il·luminació de baix consum.

Premi Parotet de Cresol

L’objectiu d’este guardó, que enguany celebra la seua segona edició, és premiar a aquelles comissions falleres que han adornat les seues demarcacions amb il·luminació de baix consum o LED.

El concurs compta amb dos premis. El primer, concedit per la Regidoria de Qualitat Mediambiental,  està dotat amb 400 euros, i el segon, que serà atorgat per l’empresa Il·luminacions Just , té una dotació de 200 euros. Tots els participants tindran un estendard d’un Parotet de Cresol, creació de l’artista Juane Cortell.

http://parotetdecresol.wordpress.com/

###BLANK###

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *