Les xarrades d’Espartero. Falla Espartero – Maestro Plasencia

La Falla Espartero-Mestre Plasència de Burjassot, dins dels diferents actes culturals organitzats per la nostra comissió vos informem que tindrà lloc tres diferents xarrades molt interesants dins del mon faller.

El dimecres 14 de desembre a les 20.30 hores es donaran cita al nostre casal uns dels personatges més importants dins de la nostra indumentaria valenciana com ho son: Ernesto de Sostoa, Amparo Fabra, Carmen Asins ( Les Barraques), Eduardo Cervera (E.C. Indumentaria), Carlos Salvador Indumentaria, Isabel Leiva (Brocat); tots ells acompanyats per Kepa Llona i Mabel Obrer.

El dijous 15 de desembre a les 20.30 hores es donarà, també dins del nostre casal, la xarrada d’artistes fallers, on es farà un repàs a tota l’actualitat del mon dels monuments de la ma de Javier Alvarez Salas-Salinas, Dora Piles, Gabriel Sanz, Pepe Latorre, Fede Ferrer i Pedro Santaeulalia; tots ells moderats per Boro Peiró.

El dimecres 21 de desembre a les 20.30 hores, completarem les nostres xarrades amb una de perruqueria on contarem amb perruqueres com Amparo Mira i Gloria Barberà i amb l’empresa Realce, on esperem desvetlar tots els secrets del pentinat de valenciana.

Totes les xarrades es faràn a les 20.30 hores al nostre casal al carrer Villa de Belgida nº 1 en Benimamet, son actes oberts per a tot el públic i estarém molts contents de acollir a tots els assistents a la nostra seu.

###BLANK###

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *