Les falles de Torrent esperen a setembre per a donar una resposta sobre el possible canvi de la cremà al tercer dilluns de març

P1070691b1-e1327327218946

En setembre els presidents donaran una resposta en ferm, una vegada consultades les assemblees de cada una de les 29 comissions de Torrent

 

Ahir 24 de juliol, en el casal de la Falla Nicolau Andreu, la Junta Gestora de les Falles de Torrent i els presidents de les falles de la capital de l’Horta Sud van tindre una reunió per a analitzar les conseqüències del possible canvi de la festivitat de Sant Josep al tercer dilluns de març.

 

Després d’una primera exposició on cada president va mostrar l’opinió de la seua comissió, o la seua personal, es va arribar a l’acord que serà en setembre quan donaran una postura ferma, ja que després de vacances serà el moment en el que les comissions realitzaran les seues assemblees internes i donaran la resposta definitiva. Cada president de falla exposarà el tema als seus fallers i remetran a la Junta Gestora el sentir de la seua comissió i les propostes de millora que estimen convenients.

 

En la reunió va estar present el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Torrent, Modest Muñoz, qui va escoltar les diverses argumentacions. Finalment es va arribar a la conclusió que si el Consell decidix finalment apostar pel canvi de data, el marge d’actuació de les falles serà mínim, i per tant van acordar que el que s’ha d’intentar és aprofitar esta circumstància per a aportar millores a les falles de la ciutat.

###BLANK###

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *