Les falles de Torrent arropen la iniciativa solidària de Cronista, a benefici de la Fundació Mira’m

La màximes representants de Torrent, Inma i Irene, i les seues Corts d’Honor, presenciaren l’acte, junt amb la Fallera Major de Valencia i Paco Alcacer, Premio Carta Pobla 2011, jugador del Valencia CF

Més de 300 persones assistiren al centre La Petxina en el concert solidari de presentació del CD “Units per Mira’m”, a càrrec dels xiquets de la plataforma solidària fallera “Units per a Molts”, la recaptació del qual  s’entregarà íntegrament a la causa

Falles i solidaritat es tornen a agafar-se de la mà una vegada més. Les falles de Torrent van arropar la iniciativa solidària de la falla Cronista en l’acte que se va celebrar diumenge amb el concert solidari de presentació del CD “Units per Mira’m”, a càrrec dels xiquets de la plataforma solidària fallera “Units per a Molts”, la recaptació del qual  s’entregarà íntegrament a la causa. L’acte va començar poc més tard de les 17:30 h en la sala d’actes del complexe esportiu i cultural La Petxina. Familiars de la fundació Mira’m, fallers i amics en general volgueren acompanyar els xiquets en el viatge galàctic per donar a conèixer els Transtorns de l’Espectre Autista (TEA).

A la gala va estar present la Junta Local Fallera de Torrent, amb la Fallera Major, Inma García Barat i la Fallera Major Infantil, Irene Andreu Carratalà, que junt amb les seues Corts d’honor, van cantar, ballar i protagonitzar este acte solidari al qui també va assistir la fallera Major de València, Sandra Pérez i Paco Alcacer, Premi Carta Pobla 2011, jugador del Valencia CF i campió d’ Europa amb la Selecció Espanyola sub-19.  El projecte ha consistit en l’enregistrament del CD “Units per Mira’m” que conté 10 cançons populars i 2 d’autor dedicades a les persones amb TEA creades per Marcel·li García  (membre de riu turia, professor de música i director de la coral juvenil de la societat coral El Micalet) i per Maria López i Xelo Rodríguez (professores de música) que interpretaren ahir a la nostra vesprada galàctica totes les cançons, junt als xiquets de les falles participants.

 

La gala estava presentada per la periodista Àngels Hernàndez i Diego, un xiquets que estudia a la fundació Mira’m. En primer lloc, la falla Santa Maria Micaela – Martí l’Humà va interpretar “La lluna balla”, després va sonar “Ramonet, si vas a l’hort…” interpretat per la falla Borrull Socors. Altre xiquet de la fundació va donar pas a la cançó de “La Polca”, interpretada per la falla Cronista. Per la seua banda, la falla Plaça Pintor Segrelles va interpretar “L’Ska del dimoni” i la falla General Llorens – Marco Merenciano “Els Generals” varen interpretar la cançó “La Manta al Coll”.

 

Dins dels objectius del projecte es donar a conèixer l’entitat i així, trencar els mites que envolten la visió respecte les persones amb TEA. La fundació Mira’m és una entitat d’incitativa social sense ànim de lucre que el seu objectiu principal és millorar la qualitat de vida de les persones amb Trastorns de l’Espectre Autista i la de les seues famílies i està considerada d’utilitat pública. Des de la plataforma solidària de falles “Units per a molts” i la Fundació Mira’m volen agrair l’assistència, la col·laboració i la implicació amb el projecte per la captació de fons i divulgació de la Fundació.

 

###BLANK###

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *