Les Falleres Majors de Dénia compartixen amb entitats festeres locals (2)

El passat cap de setmana va ser un cap de setmana intens per a les Falleres Majors de Dénia, Carla Petrie i Candela Pastor, que van tindre diverses cites en la ciutat de Dénia.

Carla y Candela con Benvante

El divendres día 1 de agost a la vesprada Carla, acompanyada pel president de Junta Local Fallera, Jaume Bertomeu, van assistir al pregó de les festes de Moros i Cristians, a càrrec de la delegada de premsa de la Junta, Celia Marín.

Carla y denia

A continuació, els tres van participar en el sopar de gala de la Federació de Moros i Cristians que es va celebrar en els salons El Poblet.

Carla y Jaume con Celia en el pregón de moros y cristianos 400x533

Carla i Jaume van compartir taula amb els capitans moro i cristià, Jaime Vives i Pablo Puente; els seus abanderats, Cristina Vives i Iker Puente; el regidor de festes, Paco Arnau; el president de la FEMMICC, Josele Maldonado, i els representants de les festes de Sant Roc.

Presidentes de las Asociaciones de Dénia 575x383

El dissabte día 2 de agost, les Falleres Majors, junt amb diversos membres de la Junta Local Fallera, van participar en el multitudinari sopar d’associacions que cada any organitza la Comissió de Festes de la Mare de Déu des de fa dotze anys i que servix com a jornada de convivència entre les diferents entitats festeres de la ciutat.

###BLANK###

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *