Les Falleres Majors de 2015 es presenten a l’assemblea de les falles de Gandia

Per primera vegada els membres de l’assemblea reben les falleres majors abans de l’estiu.

la foto

Amb estos canvis es pretén que els màxims representants de les comissions gandianes coneguen de prop les falleres majors que acaben de nomenar-se i iniciar lligams més prompte.

Els encarregats de donar-los la benviguda foren, com es tradició, els presidents de les comissions a les quals pertanyen Maria i Claudia.

El president de la Falla Plaça Prado i parella de Maria, Juan Martí, era l’encarregat de fer el discurs de benvinguda a les falleres.

Juan recordava la vinculació de les dos falleres tan arrelades a les seues comissions i tan participatives en la festa.

El president de la Falla Roís de Corella, Alfredo Martínez, entregava a les falleres un ram de flors com a mostra d’afecte de part de tota l’assemblea.

Claudia, tímidament, i amb la innocència característica de les xiquetes, va dirigir unes paraules.

Va reconéixer que els xiquets i xiquetes gaudeixen de cada acte, però no es paren a pensar el treball que suposa dur-lo endavant.

A més, va dir: “Estos dies m’han explicat que vosaltres, membres d’aquesta Assemblea, sou els màxims representants de totes les comissions, que preneu decisions i treballeu per a que al llarg de tot l’any, però sobretot els dies de falles.

Els carrers de Gandia s’ompliguen de monuments, de música, de coets, d’alegria i diversió per als fallerets i falleretes.” Claudia va acabar donant la les gràcies per tot l’esforç que els membres realitzen, i desitjava que tots els xiquets i xiquetes de la ciutat gaudiren del treball dels majors i valoraren esta festa tan bonica.

Després, Maria tenia l’oportunitat d’agrair també la tasca de tots els fallers de Gandia, foren o no de l’assemblea.

Per a la Fallera Major de 2015 este any és l’any de tots els fallers que, amb càrrec o sense càrrec, lluiten dia a dia des dels casals. Va deixar constància de l’esforç que tots fan, dedicant hores i hores a les falles i restant-li temps a la vida personal de cadascú i, per això, es va comprometre a representar cada instant de sacrifici que els fallers fan. També va llançar un missatge d’unió, perquè les falles “són el nostre objectiu, un objectiu comú. I per aconseguir-lo, m’agradaria fer una crida a la unió, perquè sols així l’èxit de les falles de 2015 està garantit.

No importa de quina falla siguem, ni a quina institució representem. En aquest objectiu no hi ha seccions, no hi ha rivals, no hi ha diferències, perquè tots els fallers som iguals i volem el mateix”. Va tancar el seu discurs recordant que ara són mesos de preparatiu per fer possible un gran any per a tots i mostrant la seua voluntat de gaudir-lo al màxim, estant sempre al costat de tots els fallers.

Membres de l’assemblea i de la Junta Local, Falleres Majors de 2015, famílies i amics acabaren l’acte amb un vi d’honor.

###BLANK###

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *