Les candidates a Falleres Majors de Torrent enfilen la recta final de les proves amb el jurat

Un altre any més, arribà la diversió, els jocs i la convivència a les proves de Corts d’Honor i Falleres Majors de Torrent.

conviencia1

Arribà el “Dia de convivència”. Diumenge 6 de juliol, les candidates majors e Infantils a Corts d’Honor i Falleres majors de Torrent van participar en els jocs, gimcanes i van compartir germanor, amb la intenció de trencar el gel i divertir-se amb el jurat i monitors.

conviencia2

El Centre Ambiental El Vedat va obrir les seues portes a les  11 joves i 9 xiquetes de bon matí.

Només arribar començaren els jocs i les rialles amb el jurat i després el torn dels monitors que van fer partícips a les presents de dinàmiques de grup molt divertides, on el jurat també va participar.

Les candidates van pujar a un gran creuer on es van presentar, però també naufragar, per la qual cosa, havien de dir quines aptituts i actituds aportàven a una illa desserta.

Finament una gimcana amb pistes i preguntes va ser el preàmbul a un dinar de germanor amb el que se ficà el punt final a la jornada més divertida de proves.

Dilluns 7 de juliol, a les 20 hores, continuen les proves amb les entrevistes a les candidates majors, a la Casa de la Cultura, prova que donarà pas demà a les proves de les candidates infantils. Dimecres serà l’últim dia de proves, amb els vestits de valenciana.

Calendari proves:
Dilluns 7 de juliol, a les 20 hores: proves candidates majors,
Dimarts 8 de juliol, a les 20 hores: proves de les candidates infantils.
Dimecres 9 de juliol, a partir de les 19.00 hores. Totes les candidates vestides de valenciana.

###BLANK###

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *