Lepanto 2017 projecte i+e i ja són 18 anys

LEPANTO-GUILLEN DE CASTRO és una comissió de que les primeres notícies de les seues falles daten de l’any 1871 però és des de 1999 en què vam començar a innovar allunyant-nos de les tradicionals formes i dissenys de Falla. Així vam començar amb formes i dissenys nous i atrevits.

Des de l’any 2003 al 2006 vam incloure als dissenys la denúncia social i des de el 2007 al 2011 vam fer projectes participatius en els
quals el públic s’involucrava en la temàtica de la falla a més d’experimentar amb nous materials i eliminar les tanques i barreres perquè el públic entre en la falla.

Des del 2012 fins ara hem incorporat també al monument faller el concepte de plataformes artístiques obrint
el món de la construcció de Falles amb nous professionals d’el art (escultors ,dissenyadors , etc)

En el any 2013 i en unió amb altres falles amb les mateixes inquietuds ens vam agrupar en FALLES I+E amb la finalitat de donar visibilitat a les propostes innovadores i experimentals de la ciutat, dispars i valentes.

El propòsit de les associacions culturals amigues que se sumen al projecte és aportar idees que no deixen indiferent al món faller i calar amb les seues inquietuds i propostes en la resta d’iniciatives artístiques de les Falles.

Cada vegada són més les falles que s’interessen i se sumen a este grup, amb un esperit comú en el qual l’única regla és innovar i experimentar, guanyant pes dins del concepte de falles #SenseEtiquetes, creatiu i, que té molt per oferir i dir.

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *