Las falleras Mayores de Torrent son homenajeadas en su baile de honor

 

Les falleres Majors de Torrent són homenatjades en el seu ball d’honor. Ja s’acosten falles i les Falleres Majors de Torrent de 2012, Inma García Barat i Irene Andreu Carratalà, van rebre la calor dels fallers de la capital de l’Horta Sud en forma d’homenatge. El divendres va tenir lloc a les sales El Pino, el sopar-ball Homenatge a Inma i la seva cort d’Honor.

L’alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado i la consellera d’Educació, Formació i Ocupació, María José Català, van rebre a les homenatjades en una nit que suposa la posada de gala del món faller. Després del sopar l’alcaldessa, Amparo Folgado, va pronunciar un discurs en què es va referir a l’esperit de superació i de lluita dels fallers al llarg de la història i sobretot, en aquesta època de crisi.

Per la seua banda, el dissabte va ser el torn dels més xicotets, La Fallera Major Infantil, Irene Andreu i la seua Cort d’Honor van gaudir d’un àpat al restaurant El Romeral, després de la qual, es va procedir a l’intercanvi de fotografies entre les 29 comissions de Torrent i els seus màxims representants infantils. La vetllada va concloure amb un ball per a tots els assistents.

picasa_albumid=5709491797832259921

###BLANK###

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *