La Junta Local Fallera de Dénia organitza una fideuà solidària a benefici d’APAD

El president de la Junta Local Fallera de Dénia (@FallesDenia) , Jaume Bertomeu, ha donat a conèixer els detalls d’un dels esdeveniments organitzats de cara a la setmana de la Festa Major de Dénia.

Es tracta d’una fideuà solidària que es cuinarà el pròxim dia del Faller, dimarts 12 de juliol, la recaptació de la qual es destinarà a l’Associació Protectora d’Animals de Dénia, APAD. Tal i com ha explicat Bertomeu, “considerem que JLF és la representant del col·lectiu fester més nombrós de Dénia, i tenim una responsabilitat social de la qual no volem fugir”.

És per això que, en el marc del concurs de paelles que es celebrarà al carrer Marqués de Campo, s’oferiran 200 plats de fideuà i una beguda a un preu de 5 euros per a totes les persones que vulguen col·laborar.

Aquesta iniciativa compta amb el suport de la regidoria de festes de Dénia. El seu regidor, Óscar Mengual, no va dubtar en acceptar la proposta de la Junta Local Fallera quan va conèixer la idea.

Concurs de paelles

Com és tradicional, el dimarts a mig dia es celebrarà el concurs de paelles faller, que un any més compta amb el patrocini de Belseher, empresa líder en la fabricació de paelles i paelleres. També compta amb el suport de l’Associació de Comerciants del Mercat, que proveirà als equips participants del producte més fresc que els nostres veïns poden trobar cada dia en la plaça. A més, Distribuciones Lull proveirà dels productes envasats necessaris per a fer les paelles.

La presentació de la fideuà solidària ha comptat amb la presència de les falleres majors de Dénia, Aida Gavilà i Noa Dacosta, la regidora de mercats, Sandra Gertrúdix, i la presidenta de l’Associació de Comerciants del Mercat de Dénia, Maite Arnau.

Autor entrada: hablemosdefallas