La Falla la Colonia celebra la Proclamació de les seues Falleres Majors

La Falla la Colonia celebra la Proclamació de les seues Falleres Majors

El passat dissabte 22 de setembre va tindre lloc l’acte de Proclamació de les Falleres Majors de la Falla La Colonia d’Aldaia. Després d’uns anys d’inactivitat, tornà a ser el Teatre del Mercat el que va albergar aquest acte ple d’emoció i sensacions contradictòries.

La Falla la Colonia celebra la Proclamació de les seues Falleres Majors

La Falla la Colonia celebra la Proclamació de les seues Falleres Majors


Els encarregats de presentar l’acte van ser Juan Nájar i Tamara Nácher, que van ser uns grans mestres de cerimònies de tot el que va succeir aquella nit.
Després d’unes emotives paraules del President de la comissió, Josep Vicent Tordera i Belloch, que com sempre es va emocionar donant les gràcies a la seua família i a tota la comissió, va ser el torn de presentar als nous representats de la comissió infantil. Primer van ser els eixents, Sandra Guerra i Meseguer i Mario Martínez i Jiménez els que van fer acte de presència al escenari per contestar les preguntes dels presentadors. Però va ser a continuació quan els presents es van posar en peu per rebre als xiquets que comandaran aquest any la comissió infantil. Imma Ferris i Guzmán, Fallera Major Infantil, va pujar acompanyada per Alejandro Riera i Tordera, i després d’intercanviar unes paraules, van ocupar els seus respectius llocs a l’escenari.
Però les emocions encara no havien acabat. Després va ser el torn dels representats de la comissió major els que farien acte de presència. Primer va ser la Fallera Major del darrer exercici, Verónica Meseguer i Martínez, que també va dedicar unes emotives paraules tant a la seua família com als seus companys durant l’any faller. I després, el moment de la nit, la proclamació com a Fallera Major de la Falla la Colonia d’aquest exercici, la senyoreta Iris Ferris i Hungría, que va desfilar acompanyada del President Josep Vicent Tordera i Belloch. Una vegada dalt l’escenari, tots tres van conversar amb els presentadors, i l’emoció i les llàgrimes no van faltar a la seua cita.
Finalment, es va fer entrega dels nomenaments acreditatius als nous representants, i es donà pas al mantenidor de la falla, Joan Chenoll i González. Una vegada realitzat el tradicional intercanvi de regals entre representants i familiars, es va cantar tant l’Himne de la Falla com l’Himne Regional, i a continuació, les Falleres Majors van oferir un Vi d’Honor al Casal de la Falla de La Colonia per arrodonir una nit màgica i especial.
per David Garcia

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *