La falla Cotxera comença la seua setmana cultural

 

Cada vegada són més les falles de Torrent que decideixen organitzar setmanes culturals per tal de difondre la cultura entre la població de la capital d el’Horta Sud. La última que s’ha sumat ha sigut la de la falla barri Cotxera, qui ha preparat unes jornades sobre la problemàtica, el monument, la indumentària i també curiositats sobre la història de Torrent. Esta setmana servirà de preludi al gran concurs d’indumentària tradicional que enguany complix el seu 25º aniversari i que se celebrarà el pròxim dissabte a la nit, al saló d’actes de l’Ajuntament.

 

 

La setmana Cultural comença hui amb la inauguració oficial, a càrrec del regidor de Cultura de l’Ajuntament de Torrent, Modest Muñoz, a les 20 hores, per a després donar pas a una xerrada col·loqui sobre la problemàtica del monument faller i la seua importància vital en la festa. El protagonista de la vesprada serà el premiadíssim artista faller Miguel Santaeulalia.

 

Dijous, 25 d’octubre, continuen les jornades, en este cas, amb una altra xerrada sobre la indumentària valenciana, a càrrec, de l’indumentarista, Toni Cantos. El divendres és el torn de parlar de la història de Torrent i de les seues curiositats, en concret dels nom dels seues carrers, a càrrec de Sento Beguer.

 

Esta setmana servix de preludi del gran concurs d’Indumentària que se realitzarà al saló d’actes del’Ajuntament de Torrent a les 22 hores.

###BLANK###

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *