La Falla Cervantes de Paiporta es solidaritza amb les famílies més necessitades

Oberta la campanya de recollida de joguets i aliments


La Falla Plaça de Cervantes de Paiporta va iniciar dissabte passat una campanya de recollida de joguets i aliments per a donar a les famílies més necessitades. Fins al pròxim dia 23 de desembre tots els fallers i falleres que vullguen podran portar els seus productes al casal de la comissió, que posteriorment s’entregaran a Cáritas Paiporta.

 

La Falla Plaça de Cervantes va aprofitar la seua particular Festa Infantil de Nadal per a iniciar esta acció solidària, de manera que els xiquets foren els primers que van donar exemple i van participar d’esta campanya. Així es complia també un altre objectiu de la pròpia comissió, que sempre vol educar als més xicotets en els valors de l’ajuda i la comprensió cap als altres.

Esta comissió paiportina reunix ja a 503 fallers, és una de les associacions més grans del municipi i per això els seus directius afirmen que ‘ens sentim responsables de la realitat social de Paiporta, i una falla és una plataforma ideal per a actuar en eixa societat, no sols per a fer festa sinó també per a ajudar en les necessitats nostre poble’.

###BLANK###

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *