La Falla Carrer Major i Passeig de Gandia, celebrà la festa de Sant Joan

El passat dissabte 28 de juny,al carrer del Forn amb més de 170 persones,  els fallers i amics de la comissió, acompanyats per les Falleres Majors de Gandia del 2015, Maria i Claudia, el president, dos membres de la federació de falles,i la presidenta de la Junta de Districte Marta Cháfer.

gandia

Guadiren d’una nit, durant la qual es van acomiadar els representants de la falla del 2014, Toni Albors, Hugo canet, Ana Vidal i Silvia Martí.

Així mateix, els presents van conèixer els nous presidents i reines de la comissió: President, David Moreno Gila; president infantil, Álvaro Ferrer Chàfer; reina de la falla, Paula Vidal Peiró; reina del foc, Noelia Ochoa Cháfer; reina de la falla infantil, Mar Sanchis Ferrer; reina del foc infantil, Carlota Suquet Chova; i reina de la festa infantil, Adriana Suquet Chova.

L’acte va començar amb la desfilada de tots el xiquets amb el fanalet de sereno que ells mateixos havien elabora t pel matí i amb els qual rodejaren l’escenari per a acollir a les nostres reines.

###BLANK###

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.