“Jornades de convivència” amb els màxims representats de les cinc comissions falleres del 2016de La Junta Local Fallera de Betera

jornadas convivencia

Dissabte 12 de decembre  la Junta Local va celebrar el sopar de nadal amb les Falleres Majors i Presidents de les comissions del municipi; però, primerament, varen rebre a la Fallera Major de Bétera 2016, Inés Plasencia, qui havia assistit a l’Exaltació de les Falleres Majors de Benaguasil.

Durant el sopar, es va respirar un ambient de festa i germanor fallera on les fotografíes, les rialles i les llargues converses varen estar present al llarg de tota la nit. En acabar el tradicional sopar, els membres de Junta Local, Falleres Majors i Presidents van continuar la nit desplaçant-se a un dels locals de l’Albereda.

Així mateix, la jornada de convivència amb la Fallera Major Infantil de Bétera 2016, Paula Hernández, i els representants infantils de les cinc comissions falleres es va a realitzar dissabte 18 de decembre. Un dinar amb tots els xiquets i a continuació assistiran a la funció del circ de nadal.

Aquest és un dels actes que va posar en marxa la Junta Local fa ara 3 anys coincidint amb la creació de la figura de les Falleres Majors de Bétera, i cal dir que és un dels actes més fructífers per permetre el contacte entre les representants falleres que des de ja mateix viuran multitud d’actes conjunts.

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *