Jornades Culturals dedicades a la Pilota Valenciana de Avda. Burjassot

https://lh3.googleusercontent.com/-YbJocDGEm2Q/VkfL41dHJeI/AAAAAAAGqo4/CCqLrRl1w3Y/s512-Ic42/Cartel%252520Matinal%252520de%252520Pelota.png

INAUGURACIÓ

Dimecres 18 de Novembre a les 21:00h. Inauguració de les jornades culturals, a través de l’exposició donada pel Museu de la Pilota de Genovés, per part de les nostres falleres Majors i Presidents, acompanyats pel vicepresident de la Federació de Pilota Juan Contreras


TALLER DE PILOTA

Dijous 19 de Novembre a les 18:00h. Taller de Pilota, impartit pel Club de Pilota de Riba-roja, destinat a donar a conéixer el nostre esports als mas xicotets i no tan xicotets, a través de jocs, vídeos i manualitats.

TRINQUET DE PELAYO

Dissabte 21 de Novembre a les 10:00h Trinquet de Pelayo, la catedral de la Pilota, emocionant visita, en la qual ens ensenyaren tots els racons i ens ensenyaren el que transmet i significa este emblemàtic espai per al món de la pilota.

XARRADA COL·LOQUI

Dissabte 21 de Novembre a les 20:00h. Xarrada – col·loqui, “El nostre esport, la pilota” Juan Contreras: Vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana Aurelio Lopez: Periodista de la 97.7, presentador del programa “Cavallers, Va de Bó” de la 97.7 Luis Mechó: Aficionat a la pilota.

MATINAL DE PILOTA

Diumenge 22 de Novembre a partir de les 10:30h. Matinal de Pilota, amb la celebració de les partides següents: Partida corresponent al campionat infantil de JCF, que enfrontarà a les falles: Falla Carretera de San Luis – Av. Dr Waksman Falla Venezuela- Agustín Sales Partida Exhibició a càrrec de figures il·lustres com Paco Cabanes “Genovés I”, Pascual Pigat, Vicent Cervera, Pedro “el Zurdo”,Miguel Ochando, Pablo “Pablito” i el Club de Pilota de Riba·roja.

Autor entrada: hablemosdefallas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *