Guanyador Premi Somriure 2020 – Compromís per València

El ninot de l’artista Giovanni Nardin per a la Falla Xiva Francisco de Llano ha resultat guanyador del Premi Somriure 2020 atorgat per Compromís per València, entre els altres tres candidats triats a l’efecte.

El jurat, conformat pel dissenyador Sebastián Alós, la pintora Mai Hidalgo, la dissenyadora i pintora Yéssica Andrés i la fallera i pintora Marisa López, reunit ahir, dia 27 a la vesprada en l’Exposició del Ninot, va decidir que dit ninot mereixia el premi en atenció a la seua crítica de la situació en la qual es troben els migrants al mar Mediterrani i la forma en què transmet eixa problemàtica amb un treball directe i contundent.

Premi Sonriure

A l’acte de visita a l’Exposició van participar la diputada a les Corts Valencianes, Papi Robles, el vicealcalde Sergi Campillo i la regidora i diputada de Cultura, Glòria Tello, que acompanyaren el jurat i la resta de membres de Compromís per València que assistiren a l’acte.

El premi està dotat d’un estendard acreditatiu i un premi econòmic de 300.-€ que serà entregat en pròximes dates, abans dels dies grans de la festa fallera pels membres de la Sectorial de Cultura Festiva de Compromís per València.

Autor entrada: hablemosdefallas