FALLO DEL XXV CONCURS D´INTERPRETACIÓ AL PIANO “MESTRE JOSEP SERRANO”

S’ha fallat el XXV Concurs de Piano “Mestre Josep Serrano” que s’ha celebrat en el Sala “Constantí Llombart” de la Societat d’Amadors de les Glòries Valencianes.

Piano1: Alexander Beliakov, Rubén Sáez i Mika Giménez

Este certamen, organisat per Lo Rat Penat, està dirigit als jóvens pianistes que estiguen realisant o hagen finalisat els seus estudis en conservatoris o escoles musicals de la Comunitat Valenciana, en l´objectiu d´ajudar a la promoció de les noves promeses en l´interpretació al piano. Per això conta en el recolzament de destacats professors, intèrprets i experts en piano valencians.

Piano2: FJ Garcia Verdu, Jose Antonio Tolosa

El concurs s´ha desenrollat en una gran participació, i un altíssim nivell interpretatiu i un gran temperament artístic per part dels concursants. Els membres del jurat han coincidit en senyalar l’increment del talent dels participants any darrere any, lo que confirma al concurs organisat per la decana de les associacions culturals valencianes com a un dels més prestigiosos en esta disciplina per a jóvens intérprets.

 

Lo Rat Penat, fundada en 1878, decana de les societats culturals valencianes, és propietària per donació familiar del piano del mestre de Sueca, per lo que va decidir convocar este concurs en el nom de “Mestre Josep Serrano”, u dels més grans i prolífics compositors valencians.

 

Els premiats per categories han segut:

* Categoria A:                                                MIKA GIMÉNEZ AOKI

* Categoria B concedit ex aequo:      RUBÉN SÁEZ PEÑARROJA

ALEXANDER BELIAKOV DE FELIPE

* Categoria C:                                                FRANCISCO JOSÉ GARCÍA VERDÚ

 

I el jurat ha acordat concedir Menció d’Honor en la Categoria C:

* Menció d’Honor Cat. C:                 JOSE ANTONIO TOLOSA ALMAZÁN

           

Els guanyadors rebran els seus guardons en la cerimònia dels CXXXV Jocs Florals que se celebrarà  pròximament. Aixina mateixa, els guardonats participaran en un concert extraordinari que se celebrarà la pròxima primavera en data que oportunament s´anunciarà.

 

El concurs ha contat en el patrocini del Palau de la Música de Valéncia, Ajuntament de Valéncia, Institut Valencià de Cultura.

 

 

Peus de foto: Els guanyadors del Concurs de Piano (d’esquerra a dreta) :

Foto Piano1: Alexander Beliakov, Rubén Sáez i Mika Giménez

Foto Piano2: FJ Garcia Verdu, Jose Antonio Tolosa

Autor entrada: hablemosdefallas